Home / Invatamant / Cei mai frumoși boboci

Cei mai frumoși boboci

Titlul de Miss și Mister Boboc Vaslui a ajuns la Liceul “Emil Racoviță”, perechea Mălina Rădulescu-Claudiu Chirilă fiind declarată câștigătoarea concursului din acest an.

Casa de Cultură “Constantin Tănase” s-a dovedit a fi neîncăpătoare la Balul Bobocilor, finala pe Vaslui, eveniment organizat de Asociația Cultural-Umanitară “Sophya”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Menthor Club. Show-ul a adunat perechile câștigătoare de la cele șase licee vasluiene, iar cei prezenți nu au avut ce regreta, spectacolul dovedindu-se a fi unul de calitate. Și juriul a avut mult de muncă, mai ales că a fost nevoit să puncteze la vedere și după fiecare probă. Astfel, lupta pentru titlul de Miss și Mister Boboc Vaslui 2014 a fost destul de echilibrată, grație și prezentatorului Lucian Onciu, care a știut să scoată tot cei mai bun de la boboci, îmbinând gluma cu seriozitatea, pentru a da culoare întregului show. Cele șase perechi au trecut prin patru probe, toate pigmentate cu momente artistice de calitate. Boboceii au fost nevoiți să se prezinte juriului, după care au trecut printr-o probă de interpretare din folclorul autentic, au dansat țigănește, pentru ca în final să-și etaleze calitățile fizice în proba de rochie de seară. Perechea câștigătoare a fost declarată cea de la Liceul “Emil Racoviță”, formată din Mălina Rădulescu-Claudiu Chirilă. La trei puncte în spate, pe locul doi s-a clasat perechea Liceului “Mihail Kogălniceanu”. Podiumul s-a încheiat cu perechea de la Liceul “Ștefan Procopiu”.

Titlul de Miss și Mister Boboc Vaslui a ajuns la Liceul “Emil Racoviță”, perechea Mălina Rădulescu-Claudiu Chirilă fiind declarată câștigătoarea concursului din acest an. Casa de Cultură “Constantin Tănase” s-a dovedit a fi neîncăpătoare la Balul Bobocilor, finala pe Vaslui, eveniment organizat de Asociația Cultural-Umanitară “Sophya”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Menthor Club. Show-ul a adunat perechile câștigătoare de la cele șase licee vasluiene, iar cei prezenți nu au avut ce regreta, spectacolul dovedindu-se a fi unul de calitate. Și juriul a avut mult de muncă, mai ales că a fost nevoit să puncteze la vedere și după…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Elevii și studenții merituoși din Banca, sprijiniți de Primărie cu burse

Premieră, în rândul primăriilor din județul Vaslui! Peste o ...

In Memoriam C. D. Zeletin, la Academia Bârlădeană

Momente emoționante, duminică 1 Martie, la reuniunea lunară a ...

Mărțișoarele create de copiii de la CSC 2 au ajuns la sute de bârlădeni

Peste 500 de mărțișoare au fost confecționate și valorificate, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: