Home / Invatamant / Cei mai frumoși boboci

Cei mai frumoși boboci

Titlul de Miss și Mister Boboc Vaslui a ajuns la Liceul “Emil Racoviță”, perechea Mălina Rădulescu-Claudiu Chirilă fiind declarată câștigătoarea concursului din acest an.

Casa de Cultură “Constantin Tănase” s-a dovedit a fi neîncăpătoare la Balul Bobocilor, finala pe Vaslui, eveniment organizat de Asociația Cultural-Umanitară “Sophya”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Menthor Club. Show-ul a adunat perechile câștigătoare de la cele șase licee vasluiene, iar cei prezenți nu au avut ce regreta, spectacolul dovedindu-se a fi unul de calitate. Și juriul a avut mult de muncă, mai ales că a fost nevoit să puncteze la vedere și după fiecare probă. Astfel, lupta pentru titlul de Miss și Mister Boboc Vaslui 2014 a fost destul de echilibrată, grație și prezentatorului Lucian Onciu, care a știut să scoată tot cei mai bun de la boboci, îmbinând gluma cu seriozitatea, pentru a da culoare întregului show. Cele șase perechi au trecut prin patru probe, toate pigmentate cu momente artistice de calitate. Boboceii au fost nevoiți să se prezinte juriului, după care au trecut printr-o probă de interpretare din folclorul autentic, au dansat țigănește, pentru ca în final să-și etaleze calitățile fizice în proba de rochie de seară. Perechea câștigătoare a fost declarată cea de la Liceul “Emil Racoviță”, formată din Mălina Rădulescu-Claudiu Chirilă. La trei puncte în spate, pe locul doi s-a clasat perechea Liceului “Mihail Kogălniceanu”. Podiumul s-a încheiat cu perechea de la Liceul “Ștefan Procopiu”.

Titlul de Miss și Mister Boboc Vaslui a ajuns la Liceul “Emil Racoviță”, perechea Mălina Rădulescu-Claudiu Chirilă fiind declarată câștigătoarea concursului din acest an. Casa de Cultură “Constantin Tănase” s-a dovedit a fi neîncăpătoare la Balul Bobocilor, finala pe Vaslui, eveniment organizat de Asociația Cultural-Umanitară “Sophya”, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean și Menthor Club. Show-ul a adunat perechile câștigătoare de la cele șase licee vasluiene, iar cei prezenți nu au avut ce regreta, spectacolul dovedindu-se a fi unul de calitate. Și juriul a avut mult de muncă, mai ales că a fost nevoit să puncteze la vedere și după…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

Cinci elevi și doi profesori de la Școala ”C. Parfene”, participanți la un proiect în Finlanda

Cinci elevi din clasa a VII-a A de la ...

Eforturi ale CPRUVVF Bârlad pentru prevenirea violenței domestice

„Să exmatriculăm violența!”. Sub acest slogan, Centrul de Primire ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: