Home / Invatamant / Profesorii vor mai aproape de domiciliu

Profesorii vor mai aproape de domiciliu

Ieri a fost ultima zi când cadrele didactice din județul Vaslui au putut să depună dosare pentru pretransferul consimțit între școli.

Ieri a avut loc o ultimă etapă în cadrul mobilității personalului didactic, privind pretransferul consimțit între școli, repartizarea pe posturi urmând a se desfășura în ședința publică din 28 aprilie. Este vorba despre cadre didactice titulare care doresc un post mai aproape de domiciliu.

Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, cadrele didactice interesate au avut la dispoziție listele cu posturile disponibile și posibilitatea să depună dosare la mai multe unități, pentru a fi sigure că prind un post. Acestea au trebuit să primească o confirmare dublă: de la școala de unde pleacă și de la cea unde vor să se angajeze.

Cererile de pretransfer vor fi soluționate pe 28 aprilie, iar profesorii nemulțumiți pot depune contestații, care vor fi rezolvate pe 30 aprilie.

Ieri a fost ultima zi când cadrele didactice din județul Vaslui au putut să depună dosare pentru pretransferul consimțit între școli. Ieri a avut loc o ultimă etapă în cadrul mobilității personalului didactic, privind pretransferul consimțit între școli, repartizarea pe posturi urmând a se desfășura în ședința publică din 28 aprilie. Este vorba despre cadre didactice titulare care doresc un post mai aproape de domiciliu. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, cadrele didactice interesate au avut la dispoziție listele cu posturile disponibile și posibilitatea să depună dosare la mai multe unități, pentru a fi sigure că prind un post. Acestea au…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: