Home » Invatamant » Interes pentru titularizare

Interes pentru titularizare

Peste 700 de profesori vasluieni doresc să se încadreze în învățământ, aceștia urmând a participa la examenul de titularizare din data de 21 iulie.

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a scos pentru concursul de titularizare din această vară aproape 200 de norme. Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat săptămâna trecută, peste 700 de cadre didactice și absolvenți manifestându-și intenția de a participa la examen.

Vor fi scoase la concurs aproape 600 de catedre cu normă întreagă și alte peste o mie de fracții de normă. Doar 191 de catedre vor fi titularizabile, cu angajare pe perioadă nedeterminată, celelalte fiind cu angajare între unu și patru ani.

Cele mai multe catedre titularizabile sunt pentru educatori și învățători. Dintre catedrele complete pe perioadă determinată, 56 sunt rezervate, iar restul vacante. La posturile incomplete, doar 22 sunt rezervate. Ca în fiecare an, examenul de titularizare va începe cu probele practice și cu orele deschise la clasă, care vor trebui susținute de candidați în perioada 26 mai – 27 iunie.

Proba scrisă a examenului de titularizare va avea loc pe data de 21 iulie, rezultatele urmând a fi afișate pe data de 25 iulie. Contestațiile se vor depune pe 25 și 26 iulie, rezultatele finale fiind afișate pe data de 30 iulie.

Peste 700 de profesori vasluieni doresc să se încadreze în învățământ, aceștia urmând a participa la examenul de titularizare din data de 21 iulie. Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vaslui a scos pentru concursul de titularizare din această vară aproape 200 de norme. Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat săptămâna trecută, peste 700 de cadre didactice și absolvenți manifestându-și intenția de a participa la examen. Vor fi scoase la concurs aproape 600 de catedre cu normă întreagă și alte peste o mie de fracții de normă. Doar 191 de catedre vor fi titularizabile, cu angajare pe perioadă nedeterminată, celelalte fiind…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile