Home » Justitie » Criminali după gratii

Criminali după gratii

Ieri, polițiștii hușeni au reușit să-l identifice pe Florin C., de 34 de ani, din satul Bălțați, comuna Tătărăni, pe numele căruia, Tribunalul Vaslui, a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, faptă comisă în 2013. Pe fondul unui conflict spontan izbucnit între acesta și un consătean, a alicat acestuia din urmă mai multe lovituri, în urmă cărora victima a decedat ulterior.

Tot în aceeși zi, a fost prins și Ghiorghi P., de 60 de ani, din satul Chersăcosu, comuna Stănilești, urmărit național pentru executarea unei pedepse de două luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. (A.C.)

Ieri, polițiștii hușeni au reușit să-l identifice pe Florin C., de 34 de ani, din satul Bălțați, comuna Tătărăni, pe numele căruia, Tribunalul Vaslui, a emis mandat de executare a pedepsei de 3 ani și 3 luni închisoare pentru comiterea infracțiunii de lovituri cauzatoare de moarte, faptă comisă în 2013. Pe fondul unui conflict spontan izbucnit între acesta și un consătean, a alicat acestuia din urmă mai multe lovituri, în urmă cărora victima a decedat ulterior. Tot în aceeși zi, a fost prins și Ghiorghi P., de 60 de ani, din satul Chersăcosu, comuna Stănilești, urmărit național pentru executarea unei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: