Home » Social » Copilul meu Mihăiță are „două plobeme”

Copilul meu Mihăiță are „două plobeme”

La cei doi anișori ai săi, Mihăiță este singurul copil pe care l-am întâlnit până acum cu probleme pe cap. Două în total. Dacă este întrebat ce are, el răspunde că „plobeme” și la întrebarea „câte”, răspunsul cu siguranța va fi „două”, știute doar de el.

Mihăiță îl iubește mult pe Mickey Mouse și printre lacrimi promite că nu va mai „pânge” fiindcă e băiat „male” și pentru ca nu vrea să treacă prin drama ca Mickey să nu mai vină la el. Băiețelului îi place mult apa și urmează cursuri de înot încă de pe acum, dar nu îi prea place să vorbească despre asta. (R.C.)

La cei doi anișori ai săi, Mihăiță este singurul copil pe care l-am întâlnit până acum cu probleme pe cap. Două în total. Dacă este întrebat ce are, el răspunde că „plobeme” și la întrebarea „câte”, răspunsul cu siguranța va fi „două”, știute doar de el. Mihăiță îl iubește mult pe Mickey Mouse și printre lacrimi promite că nu va mai „pânge” fiindcă e băiat „male” și pentru ca nu vrea să treacă prin drama ca Mickey să nu mai vină la el. Băiețelului îi place mult apa și urmează cursuri de înot încă de pe acum, dar nu îi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile