Home » Social » Încă un premiu pentru Ioan Toderașcu

Încă un premiu pentru Ioan Toderașcu

Epigramistul vasluian Ioan Toderașcu a adus încă un premiu la Vaslui, clasându-se pe locul al II-lea la concursul de epigrame organizat în cadrul Festivalului Național de Caricatură și Umor „Oltenii și… restul lumii”, din Slatina. Aflat la a XX-a ediție, Festivalul a avut loc în perioada 9-12 octombrie, concursul de epigrame din cadrul acestuia fiind cel care a adus bucurie și pe meleagurile Moldovei, prin premiul obținut de către reprezentantul vasluian care se pare că obține premii pe bandă rulantă.

Juriul concursului a hotărât că alături de Ioan Toderașcu, care a participat cu zece epigrame, ca și ceilalți concurenți, pe podium au meritat să fie și Alexandru Hanganu din Brăila care a obținut locul I, Nichi Ursei din Râmnicu Vâlcea, care s-a clasat pe locul al III-lea și Gheorghe Bălăceanu din Iași care a luat mențiune. (R.N.)

Epigramistul vasluian Ioan Toderașcu a adus încă un premiu la Vaslui, clasându-se pe locul al II-lea la concursul de epigrame organizat în cadrul Festivalului Național de Caricatură și Umor "Oltenii și... restul lumii", din Slatina. Aflat la a XX-a ediție, Festivalul a avut loc în perioada 9-12 octombrie, concursul de epigrame din cadrul acestuia fiind cel care a adus bucurie și pe meleagurile Moldovei, prin premiul obținut de către reprezentantul vasluian care se pare că obține premii pe bandă rulantă. Juriul concursului a hotărât că alături de Ioan Toderașcu, care a participat cu zece epigrame, ca și ceilalți concurenți, pe…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile