Home » Social » Noi pagini de cultură la Bârlad

Noi pagini de cultură la Bârlad

Iubitorii de cultură și admiratorii parfumului de altădată ai orașului Bârlad au ocazia de a se delecta cu o nouă apariție a revistei „Academia Bârlădeană”, editată de Societatea literar-culturală cu același nume. Reamintim că revista „Academia Bârlădeană” are o apariție trimestrială, acesta fiind al treilea număr din 2014.

„Cei care doresc să lectureze noua apariție editorială a <Academiei Bârlădene> sunt așteptați la sediul nostru, situat pe Bulevardul Republicii, în clădirea fostei Bănci Agricole. Zilnic ușile noastre sunt deschise între orele 11 și 13”, a declarat Elena Monu, președintele Academiei Bârlădene.

În paginile revistei sunt așternute numeroase articole pe teme variate, ce vin să potolescă setea de informație culturală a oricărui bârlădean.

Dintre titlurile acestui număr vă menționăm: „O evocare a bâlciului Bârlădean”, „Din trecutul francmasoneriei bârlădene”, „Jubileu 2014: Semicentenarul Filialei Bârlad a Societății de Geografie din România” sau „130 de ani de la nașterea lui Vasile Voiculescu”.

(Roxana CUCU)

Iubitorii de cultură și admiratorii parfumului de altădată ai orașului Bârlad au ocazia de a se delecta cu o nouă apariție a revistei "Academia Bârlădeană", editată de Societatea literar-culturală cu același nume. Reamintim că revista "Academia Bârlădeană" are o apariție trimestrială, acesta fiind al treilea număr din 2014. "Cei care doresc să lectureze noua apariție editorială a &lt;Academiei Bârlădene&gt; sunt așteptați la sediul nostru, situat pe Bulevardul Republicii, în clădirea fostei Bănci Agricole. Zilnic ușile noastre sunt deschise între orele 11 și 13", a declarat Elena Monu, președintele Academiei Bârlădene. În paginile revistei sunt așternute numeroase articole pe teme variate,&hellip;

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: