Home / Social / Copilul meu – Luc iubește muzica și dansul

Copilul meu – Luc iubește muzica și dansul

Pe Lucian – sau Luc așa cum îi spune mami – l-am întâlnit la „grupa albinuțelor”, înainte să-i dea mamei cei trei pupici de despărțire.

Despre el am aflat că are patru anișori și îi place de Mickey Mouse. Lucian este un copil atașat de părinți și îi duce mult dorul lui tati, care este uneori plecat cu serviciul. Băiețelul o iubește mult și pe bibi (bunica), mai ales că îi face toate mofturile. Contrar așteptărilor celor mari, Lucian nu prea mănâncă dulciuri, preferând în locul acestora merele sau bananele, ori sucurile naturale. Am mai aflat despre puști că adoră muzica și dansul, mami mărturisindu-ne că centura de siguranță este singura piedică în a se desfășura prin mașină. Prin urmare, dacă în mașină nu poate dansa, atunci se mulțumește cu volumul dat căt mai tare la radio, numai bun pentru playback. (R.C.)

Pe Lucian - sau Luc așa cum îi spune mami - l-am întâlnit la „grupa albinuțelor”, înainte să-i dea mamei cei trei pupici de despărțire. Despre el am aflat că are patru anișori și îi place de Mickey Mouse. Lucian este un copil atașat de părinți și îi duce mult dorul lui tati, care este uneori plecat cu serviciul. Băiețelul o iubește mult și pe bibi (bunica), mai ales că îi face toate mofturile. Contrar așteptărilor celor mari, Lucian nu prea mănâncă dulciuri, preferând în locul acestora merele sau bananele, ori sucurile naturale. Am mai aflat despre puști că adoră…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pensionarii vasluieni așteaptă cu nerăbdare majorarea pensiilor

Potrivit datelor primite de Casa ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

Cimitirele din Bârlad vor avea arhivă electronică și vor fi mai bine păzite

Cele două cimitire din Bârlad ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: