Home » Administratie » Decolmatarea canalelor, pe ultima sută de metri

Decolmatarea canalelor, pe ultima sută de metri

Începute în primăvară, lucrările de decolmatare a canalelor deschise din Bârlad se află pe ultima sută de metri, la propriu.

„Până pe 15 decembrie, acțiunea va fi finalizată vor fi reluate în primăvara lui 2015”, a declarat Vasile Ungureanu, directorul Aquavas Bârlad.

S-au efectuat lucrări laborioase, care au durat pe alocuri foarte mult din cauza gradului ridicat de colmatare ca urmare a ploilor care au adus mult mâl. La acesta s-a adăugat vegetația și gunoaiele aruncate de bârlădeni în aceste canale.

Cum cei de la mediu sunt mereu cu ochii pe administrația locală, lucru care nu-i rău, deși ar fi bine ca și persoanele fizice să fie amendate pentru poluarea mediului, la această oră, se igienizează canalele deschise cu oameni de la Aquavas și cu câțiva asistați social. Se curăță canalele de vegetație, gunoaie și alte deșeuri aruncate la întâmplare de „gospdarii” riverani.

Primăria alocă anual 200.000 – 300.000 de lei pentru aceste lucrări. Din cei 6 km de canal, au mai rămas de decolmatat câteva sute de metri. (Mihaela NICULESCU)

Începute în primăvară, lucrările de decolmatare a canalelor deschise din Bârlad se află pe ultima sută de metri, la propriu. „Până pe 15 decembrie, acțiunea va fi finalizată vor fi reluate în primăvara lui 2015”, a declarat Vasile Ungureanu, directorul Aquavas Bârlad. S-au efectuat lucrări laborioase, care au durat pe alocuri foarte mult din cauza gradului ridicat de colmatare ca urmare a ploilor care au adus mult mâl. La acesta s-a adăugat vegetația și gunoaiele aruncate de bârlădeni în aceste canale. Cum cei de la mediu sunt mereu cu ochii pe administrația locală, lucru care nu-i rău, deși ar fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile