Home » Sanatate » A murit în tren, la Bârlad

A murit în tren, la Bârlad

Un tânăr de 37 de ani din Suceava a murit sâmbătă, 3 ianuarie, în jurul orei 7, în timp ce se afla în tren în gara Bârlad. Un echipaj al ambulanței a intervenit, l-a resuscitat pe bărbat, chiar în tren, timp de 40 de minute, dar, din păcate, omul nu a rezistat, decedând în urma unui stop cardio-respirator.

Bărbatul petrecuse sărbătorile în Tălășmani și dimineața la ora 6 își luase bilet să plece spre casă. În gara Tălășmani i s-a făcut rău iar prietena sa a sunat la 112. Împreună cu echipajul de pe ambulanță a hotărât să se urce totuși în tren, iar echipajul să-i aștepte în Bârlad unde să-l preia pe bărbat. Ambulanța a ajuns în gara Bârlad, unde a intervenit, dar din cauza multiplelor afecțiuni de care suferea bărbatul, acesta nu a mai putut fi salvat.

„În jurul orei 6 a fost primit un apel de la o persoană feminină ce însoțea un bărbat de 37 de ani, dintr-o comună din județul Suceava căruia i s-a făcut rău. Femeia a cerut ajutor pentru că bărbatul era într-o stare destul de gravă. Suferea de mai multe boli, printre care și de diabet. Așa cum s-a convenit cu reprezentanții Ambulanței, echipajul a așteptat pacientul în gara Bârlad. Timp de 40 de minute cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, omul fiind în stop cardio-respirator, dar din păcate nu l-au putut salva și au declarat decesul bărbatului. Trenul în care se afla pacientul a fost anulat”, a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită de către medicii legiști în urma necropsiei ce va fi efectuată la morga Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad.

Un tânăr de 37 de ani din Suceava a murit sâmbătă, 3 ianuarie, în jurul orei 7, în timp ce se afla în tren în gara Bârlad. Un echipaj al ambulanței a intervenit, l-a resuscitat pe bărbat, chiar în tren, timp de 40 de minute, dar, din păcate, omul nu a rezistat, decedând în urma unui stop cardio-respirator. Bărbatul petrecuse sărbătorile în Tălășmani și dimineața la ora 6 își luase bilet să plece spre casă. În gara Tălășmani i s-a făcut rău iar prietena sa a sunat la 112. Împreună cu echipajul de pe ambulanță a hotărât să se urce…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: