Home » Social » Măriuca este cea mai mare împlinire a părinților ei

Măriuca este cea mai mare împlinire a părinților ei

Măriuca, așa cum o alintă toată lumea, este fetița de numai un an și cinci luni care le transformă părinților ei diminețile în momente magice, pline de îmbrățișări și iubire necondiționată, zilele într-un adevărat carusel prin lumea minunată a copilăriei și serile în într-un basm fermecat de atât de multă joacă și veselie.

Măriuca este tot timpul în căutare de nou și pune mâna pe orice lucru încercând să-l descopere. Cărți, hărți, reviste, toate sunt pe placul micuței, iar când o vezi, parcă ai spune că e un om mare care-și planifică vreo călătorie sau care urmează să scrie o carte.

Măriucăi îi place mult să „scrie”, să țopăie și să facă podul pe spate. Dintre toate jucăriile, preferata ei este o păpușă căreia îi spune Bela. Îi plac plimbările și de fiecare dată când vede că cineva se îmbracă, se duce la ușă și așteaptă cu nerăbdare să plece și ea. O tentează tehnologia, este curioasă și deja știe să facă fotografii. Mai are de învățat cum să încadreze cât mai bine. De asemenea, este un copil foarte ascultător, chiar dacă are și momente când îl „nu” îi e cel mai bun prieten. (Roxana NĂSTASĂ)

Măriuca, așa cum o alintă toată lumea, este fetița de numai un an și cinci luni care le transformă părinților ei diminețile în momente magice, pline de îmbrățișări și iubire necondiționată, zilele într-un adevărat carusel prin lumea minunată a copilăriei și serile în într-un basm fermecat de atât de multă joacă și veselie. Măriuca este tot timpul în căutare de nou și pune mâna pe orice lucru încercând să-l descopere. Cărți, hărți, reviste, toate sunt pe placul micuței, iar când o vezi, parcă ai spune că e un om mare care-și planifică vreo călătorie sau care urmează să scrie o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile