Home » Social » S-a spânzurat de țeava de gaz din apartament

S-a spânzurat de țeava de gaz din apartament

Un bărbat aflat în pragul divorțului a încercat să-și pună capăt zilelor, însă a fost descoperit la timp de fiica sa căreia îi trimisese un SMS prin care o punea la curent cu intențiile sale sinucigașe.

Un bărbat din Bârlad se zbate între viață și moarte după ce a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare. Omul a fost salvat in extremis de una dintre fiicele sale. Totul s-a întâmplat luni, 2 martie 2015, în jurul orei 10:30. Ion Papuc, în vârstă de 55 de ani, trecea printr-o perioadă destul de dificilă, aflându-se în pragul divorțului. S-ar părea că acesta a fost principalul motiv pentru care bărbatul ar fi recurs la acest gest extrem.

Ieri, el a trimis un SMS unuia din cei șase copii ai săi, prin care îi anunța că are de gând să-și pună capăt zilelor. După care a și trecut la fapte, improvizând un eșafod cu ajutorul unei funii legată de țeava de gaz din apartamentul în care bărbatul locuia.

Din fericire, una dintre fiicele sale (chiar cea căreia i-a trimis mesajul pe telefonul mobil) a luat în serios amenințarea tatălui ei și a plecat rapid către locuința acestuia. Fata a sosit la scurt timp după ce bărbatul își pusese ștreangul de gât. Ea a reușit să-l dea jos, deși bărbatul era deja inconștient, după care a sunat la 112. În scurt timp, la fața locului și-a făcut apariția un echipaj al Stației de Ambulanță Bârlad, care au constatat că bărbatul se afla în comă de gradul III. Medicii bârladeni au decis să solicite transferul victimei la un spital din Iasi, cu un elicopter SMURD. (Ionuț PREDA)

 

Un bărbat aflat în pragul divorțului a încercat să-și pună capăt zilelor, însă a fost descoperit la timp de fiica sa căreia îi trimisese un SMS prin care o punea la curent cu intențiile sale sinucigașe. Un bărbat din Bârlad se zbate între viață și moarte după ce a încercat să-și pună capăt zilelor prin spânzurare. Omul a fost salvat in extremis de una dintre fiicele sale. Totul s-a întâmplat luni, 2 martie 2015, în jurul orei 10:30. Ion Papuc, în vârstă de 55 de ani, trecea printr-o perioadă destul de dificilă, aflându-se în pragul divorțului. S-ar părea că acesta…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile