Home » Social » Fericire în pași de dans! (VIDEO)

Fericire în pași de dans! (VIDEO)

de Răzvan CĂLIN

Sâmbătă, organizația locală de tineret a unui partid a sărbătorit Ziua Internațională a Fericirii printr-un inedit flash-mob.

În week-end-ul care tocmai a trecut, mai exact sâmbătă, 21 martie, la Bârlad s-a derulat un inedit flash-mob dedicat Zilei Internaționale a Fericirii. Inițiatorii și realizatorii acestei acțiuni au fost organizația locală a unei formațiuni politice. Deși evenimentul este sărbătorit anual pe 20 martie, organizatorii au decis să amâne cu o zi acțiunea din cauza vremii nefavorabile (vineri a fost înnorat și a plouat). În consecință, sâmbătă, un grup de copii și adolescenți au luat parte la evenimentul intitulat sugestiv ”Bârladul zâmbește în pas de dans”. La ora 10 s-au adunat în Grădina Publică, după care au pornit spre oraș unde au urmat un traseu de-a lungul Bulevardului Republicii. Au fost alese cinci treceri de pietoni (Grădina Publică, Stadion, Crolux, BCR și CEC) pe care au dansat preț de câteva secunde (practic, cât a durat culoare verde pentru pietoni a semafoarelor).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qQyvLKfFqVs&w=420&h=315]

de Răzvan CĂLIN Sâmbătă, organizația locală de tineret a unui partid a sărbătorit Ziua Internațională a Fericirii printr-un inedit flash-mob. În week-end-ul care tocmai a trecut, mai exact sâmbătă, 21 martie, la Bârlad s-a derulat un inedit flash-mob dedicat Zilei Internaționale a Fericirii. Inițiatorii și realizatorii acestei acțiuni au fost organizația locală a unei formațiuni politice. Deși evenimentul este sărbătorit anual pe 20 martie, organizatorii au decis să amâne cu o zi acțiunea din cauza vremii nefavorabile (vineri a fost înnorat și a plouat). În consecință, sâmbătă, un grup de copii și adolescenți au luat parte la evenimentul intitulat sugestiv…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin

One comment

  1. flash mob organizat si cu politia care intamplator era pe acolo