Home / Sport / Locul II pe județ!

Locul II pe județ!

de Răzvan Călin

Echipa de fotbal a Școlii nr. 9 Bârlad a terminat pe locul II faza județeană a campionatului național de fotbal pentru echipele de gimnaziu.

De curând, echipa de fotbal a Școlii generale ”Manolache Costache Epureanu” (fosta Școală nr. 9) din Bârlad a participat la etapa județeană a Campionatului național de fotbal pentru gimnaziu, competiție care se derulează în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Micii fotbaliști bârlădeni au reușit să se califice în finala pe județ, unde au întâlnit echipa Școlii generale nr. 4 din Vaslui.

”Din păcate, am pierdut finala (scor 4 – 1 pentru echipa vasluiană) și nu am reușit să mergem mai departe, la faza zonală. Însă, suntem mulțumiți de evoluția copiilor de până acum. Sunt copii talentați care au muncit cu seriozitate ca să ajungă până aici. Sperăm ca și în ediția viitoare a competiției să avem evoluții cel puțin la fel de bune ca și până acum”, ne-a declarat Viorel Oasenegre, directorul Școlii ”Manolache Costache Epureanu”.

de Răzvan Călin Echipa de fotbal a Școlii nr. 9 Bârlad a terminat pe locul II faza județeană a campionatului național de fotbal pentru echipele de gimnaziu. De curând, echipa de fotbal a Școlii generale ”Manolache Costache Epureanu” (fosta Școală nr. 9) din Bârlad a participat la etapa județeană a Campionatului național de fotbal pentru gimnaziu, competiție care se derulează în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Micii fotbaliști bârlădeni au reușit să se califice în finala pe județ, unde au întâlnit echipa Școlii generale nr. 4 din Vaslui. ”Din păcate, am pierdut finala (scor 4 - 1 pentru echipa…

Review Overview

About Razvan Calin

One comment

  1. Felicitari domnule profesor, un om cu adevarat devotat meseriei sale!

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: