Home » Monden » Poftesc, vă rog! Bianca Drăgușanu ține un regim draconic

Poftesc, vă rog! Bianca Drăgușanu ține un regim draconic

bianca-dragusanuCartofi, orez și paste integrale, toate fierte, doar asta are voie să guste Bianca Drăgușanu, după ce a scăpat cu viață dintr- un șoc anafilactic, produs pe fondul unei alergii alimentare.

Un regim greu de îndurat, în condițiile în care aceasta are de petrecut câteva zile bune în compania gurmandei Daniela Crudu, la filmările emisiunii “Poftiți, vă rog!”, ce va fi difuzată în curând la Antena 1. Așadar, în timp ce partenera ei se înfruptă din ce vrea, Bianca rămâne doar cu fierturile și… pofta.

Sursa: libertatea.ro

Cartofi, orez și paste integrale, toate fierte, doar asta are voie să guste Bianca Drăgușanu, după ce a scăpat cu viață dintr- un șoc anafilactic, produs pe fondul unei alergii alimentare. Un regim greu de îndurat, în condițiile în care aceasta are de petrecut câteva zile bune în compania gurmandei Daniela Crudu, la filmările emisiunii “Poftiți, vă rog!”, ce va fi difuzată în curând la Antena 1. Așadar, în timp ce partenera ei se înfruptă din ce vrea, Bianca rămâne doar cu fierturile și... pofta. Sursa: libertatea.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile