Home / Administratie / Cine vrea să facă afaceri cu Primăria Bârlad? – Bar de închiriat, la Cinema “Victoria”
Cinema Victoria (reabilitare si reconfigurare)

Cine vrea să facă afaceri cu Primăria Bârlad? – Bar de închiriat, la Cinema “Victoria”

de Simona MIHĂILĂ

Primăria Bârlad s-a legat la cap cu administrarea Cinematografului “Victoria”, după ce l-a renovat și l-a transformat în ceea ce se dorește a fi un centru multimedia, dar nu vrea să-și ia și responsabilitatea barului din incinta acestuia. Așa că, săptămâna trecută, consilierii locali au fost de acord cu propunerea lui Vasile Ciochină, șeful Direcției pentru administrarea piețelor, parcărilor și cimitirelor din cadrul primăriei, de a-l închiria.

Întreprinzătorul privat care va dori să intre în joc va trebui să se dovedească extrem de iscusit, căci primăria își vrea partea ei în această afacere: 2.000 de lei pe lună.
Acesta este prețul de pornire a licitației pentru închirierea celor 17 metri pătrați cu destinația de bar, iar câștigătorul va avea, în plus, obligația de a plăti anticipat contravaloarea chiriei pe trei luni.
Clientela pe care se va putea baza cel care va închiria barul va proveni, în special, din rândul iubitorilor de film, după ce cinematograful își va începe activitatea (moment preconizat pentru luna august).
Centrul multimedia mai are în componență o sală de expoziție, care poate fi închiriată cu 10 lei pe oră, și o sală de conferințe, pentru care consilierii locali au fixat o taxă de închiriere de 50 de lei pe oră.

de Simona MIHĂILĂ Primăria Bârlad s-a legat la cap cu administrarea Cinematografului "Victoria", după ce l-a renovat și l-a transformat în ceea ce se dorește a fi un centru multimedia, dar nu vrea să-și ia și responsabilitatea barului din incinta acestuia. Așa că, săptămâna trecută, consilierii locali au fost de acord cu propunerea lui Vasile Ciochină, șeful Direcției pentru administrarea piețelor, parcărilor și cimitirelor din cadrul primăriei, de a-l închiria. Întreprinzătorul privat care va dori să intre în joc va trebui să se dovedească extrem de iscusit, căci primăria își vrea partea ei în această afacere: 2.000 de lei pe…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Tânăr fără permis, arestat după ce a furat o mașină din Huși cu care apoi s-a plimbat nestingherit

Un tânăr de 28 de ani, din județul nostru, ...

Programul CJ Vaslui de finanțare cu 400.000 lei a activităților nonprofit, afectat de coronavirus

Consiliul Județean (CJ) Vaslui nu mai organizează sesiunea de ...

Taximetrist rănit într-un accident, în Rediu, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un alt autoturism

Un taximetrist de 35 de ani, din Vaslui, a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: