Home » Monden » Ea a fost prima femeie care l-a convins pe "craiul" Florin Piersic sa o duca la altar! Cum arata astazi prima nevasta a artistului

Ea a fost prima femeie care l-a convins pe "craiul" Florin Piersic sa o duca la altar! Cum arata astazi prima nevasta a artistului

Florin Piersic a fost unul dintre cei mai frumosi barbati din Romania. In tinerete, marele actor avea mare lipici la femei si reusea sa le cucereasca doar cu un simplu suras.

Desi femeile erau innebunite dupa el si el era topit dupa reprezentantele sexului frumos, Florin Piersic a fost convins, in tinerete, doar de una singura sa o duca la altar. Cea care l-a cucerit iremediabil si l-a convins sa o ia de sotie a fost o colega de breasla, actrita Tatiana Iekel.

Povestea de iubire dintre Florin Piersic si Tatiana Iekel a inceput la Paris, in anul 1958. Doi ani mai tarziu, Florin Piersic siTtatiana Iekel si-au unit destinele. Din pacate, mariajul celor doi mu a rezistat decat pana in anul 1974, cand cei doi au divortat. Din casnicia lor a rezultat un copil, nimeni altul decat Florin Piersic Jr., cel care, peste ani, avea sa urmeze aceeasi cariera ca si celebrii sai parinti.

 Nu a fost marea ei iubire

Intr-un interviu pe care l-a acordat cu ani in urma unei emisiuni de televiziune, Tatiana Tekel a marturisit ca Florin Piersic nu a fost marea sa iubire.
„Nu a fost iubirea vieții mele. N-aș putea să spun asta. Iubirea vieții mele a început când aveam 13 ani și eram elevă la Iași. El a fost cea mai mare iubire a vieții mele și ne-am despărțit din cauza lui Florin”, afirma Tatiana Iekel.”Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viața… Era un crai veșnic curtat… Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui și i-am spus că e mai bine să ne despărțim”, mai spunea faimoasa actriță.
Cariera de succes
Nascuta in anul 1932, la Iasi, Tatiana Iekel este unul dintre numele mari ale scenei artistice din Romania. S-a impus nu doar prin talent, ci si prin atitudinea plina de discretie si eleganta pe care a avut-o. Dupa ce a absolvit facultatea, Tatiana Iekel a lucrat la Teatrul Mic din Bucuresti. Aici a lucrat pana s-a pensionat.
Peste ani, fiul sau si al lui Florin Piersic, Florin Piersic Jr., a fost cel care a distribuit-o in scurtmetrajul „Reclama”, cel cu care baiatul ei si-a facut debutul ca scenarist si regizor. De asemenea, tatiana Iekel a aparul si in filmul „Fix alert”.

Sursa: cancan.ro

About Mihai Vasile