Home » Social » Pauză cu…antrenamente!

Pauză cu…antrenamente!

de Răzvan CĂLIN

Următoarea etapă din campionatul Diviziei Naționale de Seniori este programată tocmai în luna august întrucât, conform calendarului stabilit de Federația Română de Rugby, atunci va începe returul competiției. Însă, până atunci, chiar dacă unii ar tinde să creadă că rugbiștii bârlădeni vor intra în vacanță, lucrurile nu stau chiar așa.

În perioada următoare – 13 iunie, 21 iunie și 28 iunie – rugbiștii bârlădeni vor participa la turnee de rugby în 7. După care va urma o pauză de doar o săptămână, pentru ca ulterior să înceapă antrenamentele pentru returul campionatului, care se va relua în august.

”Va urma o perioadă de refacere, de pregătire, de recuperare, căci trebuie să ne punem cât mai bine la punct pentru a aborda așa cum trebuie cea de a doua parte a campionatului. Ne așteaptă un retur cu meciuri tot mai dificile, cu adversari foarte bine pregătiți și motivați. Dar, sperăm să nu ne facem de rușine și să avem o evoluție cât mai bună”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

În prima etapă din retur, care se va disputa pe 15 august, RC Bârlad va juca pe teren propriu contra celor de la CS Năvodari. Partida se anunță de pe acum un veritabil derby pentru că ambele echipe vizează câștigarea campionatului. Ba mai mult, echipa din Năvodari ocupă locul II actualmente în clasamentul DNS, în timp ce pe llocul III se află RC Bârlad.

de Răzvan CĂLIN Următoarea etapă din campionatul Diviziei Naționale de Seniori este programată tocmai în luna august întrucât, conform calendarului stabilit de Federația Română de Rugby, atunci va începe returul competiției. Însă, până atunci, chiar dacă unii ar tinde să creadă că rugbiștii bârlădeni vor intra în vacanță, lucrurile nu stau chiar așa. În perioada următoare - 13 iunie, 21 iunie și 28 iunie - rugbiștii bârlădeni vor participa la turnee de rugby în 7. După care va urma o pauză de doar o săptămână, pentru ca ulterior să înceapă antrenamentele pentru returul campionatului, care se va relua în august.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin