Home » Social » A început campionatul de rugby în 7!

A început campionatul de rugby în 7!

de Răzvan CĂLIN

Week-end-ul trecut, la Galați s-a dat startul unei noi ediții a camionatului Divizie Naționale de Seniori de Rugby în 7. La acest prim turneu de rugby în 7, RC Bârlad a reușit să obțină două victorii (CSM ”Under 23” București și CS Năvodari) și  a pierdut în fața celor de la RCM Galați.

”A fost un prim turneu în care am avut o evoluție destul de bună. Deși nu avem un obiectiv foarte ambițios pentru această competiție, totuși căutăm să nu ne facem de râs și să avem evoluții cât  mai bune. În același timp, campionatul de rugby în 7 reprezintă o foarte bună oportunitate pentru a-i roda pe jucătorii cu ceva mai puțină experiență, care nu au foarte multe meciuri la activ. Una peste alta, este o competiție foarte bună pe care o abordăm cu maxim de seriozitate”, ne-a declarat Ioan Harnagea, antrenorul RC Bârlad.

Următoarele două turnee de rugby în 7 se vor derula la Buzău, pe 20 iunie și la Năvodari pe 27 iunie, după care se va intra în vacanță până în luna august.

de Răzvan CĂLIN Week-end-ul trecut, la Galați s-a dat startul unei noi ediții a camionatului Divizie Naționale de Seniori de Rugby în 7. La acest prim turneu de rugby în 7, RC Bârlad a reușit să obțină două victorii (CSM ”Under 23” București și CS Năvodari) și  a pierdut în fața celor de la RCM Galați. ”A fost un prim turneu în care am avut o evoluție destul de bună. Deși nu avem un obiectiv foarte ambițios pentru această competiție, totuși căutăm să nu ne facem de râs și să avem evoluții cât  mai bune. În același timp, campionatul de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin