Home » Social » Mariana s-a „crizat”!

Mariana s-a „crizat”!

de Răzvan CĂLIN

Una dintre cele mai celebre vagaboande din Bârlad a făcut subit o criză de nervi și a spart geamurile fostului sediu al unei bănci.

Marți, 23 iunie, Mariana (sau Maria, cum mai este cunoscută), una dintre cele mai celebre vagaboande și cerșetoare din Bârlad, a fost protagonista unui scandal în toată regula. Individa în cauză a făcut subit o criză de furie și a provocat un circ în toată regula, totul petrecându-se chiar în buricul târgului, la doar câțiva metri mariana_scandalde sediul Poliției Bârlad. Cât privește ce anume i-a produs această reacție Marianei, lucrurile nu-s prea clare, însă cert este că la momentul respectiv femeia era ”afumată” bine. De altfel, cam asta e starea ei permanentă, căci individa e cunoscută ca fiind mare amatoare de băuturi alcoolice, aurolac și alte substanțe cu calități ”euforice”. Așa încât, ieri, pe mariana_scandal2la orele amiezei, Mariana s-a supărat brusc pe viață și a început să arunce cu pietre în geamurile unei clădiri care până în urmă cu câțiva ani a găzduit filiala locală a unei bănci. Trebuie spus că de câteva săptămâni, Mariana și-a amenajat culcușul pe treptele acestei clădiri, cu tot cu cei doi – trei câini maidanezi pe care îi are în ”parohie”.

În doar cîteva minute, una dintre ferestrele clădirii a rămas fără sticlă la geamuri în urma ”bombardamentului” pe care Mariana l-a executat cu sârg. După care, de ca și cum nu s-a întâmplat nimic, a scos dintr-un buzunar secret de la piept o sticlă de plastic în care se afla cu siguranță o licoare bahică și a început tacticoasă să tragă câte o dușcă. Ba chiar, într-un puseu de tandrețe, a început brusc să mângâie și să sărute cu foc câțiva pui de maidanezi pe care îi depozitase într-o cutie de carton. De altfel, trebuie spus că bieții căței începuseră să schelălăie de zor din cauză că în timpul ”bombardamentului” mai multe bucăți de sticlă spartă de la geamuri căzuseră peste ei. Tot acest circ s-a derulat sub ochii trecătorilor uluiți și indignați. Chiar dacă cei mai mulți dintre localnici s-au obișnuit cu aparițiile Marianei, totuși oamenii sunt indignați că femeia nu este strânsă de pe drumuri și instituționalizată într-un centru special. Problema este că, în repetate rânduri, Mariana a fost ”cazată” în astfel de unități și centre, însă de fiecare dată nu a rezistat mai mult de câteva săptămâni, ea revenind pe străzi de fiecare dată pentru că, pur și simplu, acolo se simte ea cel mai bine.

 [youtube http://www.youtube.com/watch?v=lgqgVC8je34&w=420&h=315]

de Răzvan CĂLIN Una dintre cele mai celebre vagaboande din Bârlad a făcut subit o criză de nervi și a spart geamurile fostului sediu al unei bănci. Marți, 23 iunie, Mariana (sau Maria, cum mai este cunoscută), una dintre cele mai celebre vagaboande și cerșetoare din Bârlad, a fost protagonista unui scandal în toată regula. Individa în cauză a făcut subit o criză de furie și a provocat un circ în toată regula, totul petrecându-se chiar în buricul târgului, la doar câțiva metri de sediul Poliției Bârlad. Cât privește ce anume i-a produs această reacție Marianei, lucrurile nu-s prea clare,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Razvan Calin