Home » Invatamant » Lucrările elevilor vasluieni de la bac, corectate la Botoșani

Lucrările elevilor vasluieni de la bac, corectate la Botoșani

de Roxana NĂSTASĂ

În acest an, la bacalureat, corectarea și notarea lucrărilor elevilor se realizează în alt județ decât cel în care candidații au susținut examenele scrise. Modificarea a fost introdusă de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, printr-un ordin publicat în Monitorul Oficial.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a modificat modalitatea de corectare a tezelor elaborate de absolvenții claselor a XII-a la examenele scrise din această sesiune a Bacalaureatului. Astfel, acestea vor fi corectate în alte județe decât cele în care au fost susținute probele. Conform unor surse, lucrările elevilor vasluieni vor fi corectate de profesorii din Botoșani, în timp ce, profesorii vasluieni îi vor evalua pe elevii din Buzău. Astăzi elevii vor susține proba obligatorie a profilului și vineri, proba la alegere a profilului, urmând ca rezultatele să fie afișate pe 7 iulie, până la ora 12.

de Roxana NĂSTASĂ În acest an, la bacalureat, corectarea și notarea lucrărilor elevilor se realizează în alt județ decât cel în care candidații au susținut examenele scrise. Modificarea a fost introdusă de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, printr-un ordin publicat în Monitorul Oficial. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a modificat modalitatea de corectare a tezelor elaborate de absolvenții claselor a XII-a la examenele scrise din această sesiune a Bacalaureatului. Astfel, acestea vor fi corectate în alte județe decât cele în care au fost susținute probele. Conform unor surse, lucrările elevilor vasluieni vor fi corectate de profesorii din Botoșani, în timp ce, profesorii…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile