Home / Social / Bârladul sub lupă – Goală-pușcă, duios Mariana cerșea

Bârladul sub lupă – Goală-pușcă, duios Mariana cerșea

mariana_topless1Sătulă să se tot deghizeze în fel și chip pentru a-i impresiona pe bârlădenii de la care cerșește zilnic, vestita Mariana, sau Neagra – cum i se mai spune, s-a lepădat de peruci, rochii de mireasă și fuste de balerină, hotărând să intre în lumea vedetelor așa cum intră toate fetele cinstite și talentate: topless.

Inspirată de succesul Andreei Mantea, Laurei Cosoi sau al lui Laurette, Mariana Munteanu a profitat de temperaturile caniculare și s-a despuiat ziua în amiaza-mare, exact în centrul urbei. E greu de presupus cât a câștigat, dar e sigur că după câteva ore în care a defilat prin mulțimea oripilată, ducea victorioasă în mână o sticlă nou-nouță de prenadez. (S.M.)

Sătulă să se tot deghizeze în fel și chip pentru a-i impresiona pe bârlădenii de la care cerșește zilnic, vestita Mariana, sau Neagra - cum i se mai spune, s-a lepădat de peruci, rochii de mireasă și fuste de balerină, hotărând să intre în lumea vedetelor așa cum intră toate fetele cinstite și talentate: topless. Inspirată de succesul Andreei Mantea, Laurei Cosoi sau al lui Laurette, Mariana Munteanu a profitat de temperaturile caniculare și s-a despuiat ziua în amiaza-mare, exact în centrul urbei. E greu de presupus cât a câștigat, dar e sigur că după câteva ore în care a…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. Ce subiecte aveti!

x

Check Also

Fostul director al Liceului ”Ion Mincu”, unul dintre cei mai longevivi șefi din județ, condus pe ultimul drum

Fostul director al Liceului ”Ion ...

Studenții vasluieni își închid afacerile pe bandă rulantă

Majoritatea firmelor înființate de studenții ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: