Home / Social / Bârladul sub lupă – Goală-pușcă, duios Mariana cerșea

Bârladul sub lupă – Goală-pușcă, duios Mariana cerșea

mariana_topless1Sătulă să se tot deghizeze în fel și chip pentru a-i impresiona pe bârlădenii de la care cerșește zilnic, vestita Mariana, sau Neagra – cum i se mai spune, s-a lepădat de peruci, rochii de mireasă și fuste de balerină, hotărând să intre în lumea vedetelor așa cum intră toate fetele cinstite și talentate: topless.

Inspirată de succesul Andreei Mantea, Laurei Cosoi sau al lui Laurette, Mariana Munteanu a profitat de temperaturile caniculare și s-a despuiat ziua în amiaza-mare, exact în centrul urbei. E greu de presupus cât a câștigat, dar e sigur că după câteva ore în care a defilat prin mulțimea oripilată, ducea victorioasă în mână o sticlă nou-nouță de prenadez. (S.M.)

Sătulă să se tot deghizeze în fel și chip pentru a-i impresiona pe bârlădenii de la care cerșește zilnic, vestita Mariana, sau Neagra - cum i se mai spune, s-a lepădat de peruci, rochii de mireasă și fuste de balerină, hotărând să intre în lumea vedetelor așa cum intră toate fetele cinstite și talentate: topless. Inspirată de succesul Andreei Mantea, Laurei Cosoi sau al lui Laurette, Mariana Munteanu a profitat de temperaturile caniculare și s-a despuiat ziua în amiaza-mare, exact în centrul urbei. E greu de presupus cât a câștigat, dar e sigur că după câteva ore în care a…

Review Overview

About Simona Vasile

One comment

  1. Ce subiecte aveti!

x

Check Also

Vasluiul va fi în următorii ani unul din județele cu cei mai puțini salariați din România

de Dănuț CIOBANU  Județul Vaslui va avea în următorii ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Bârlădeanul care a descoperit secretul unei vieți fără griji

de Mihaela NICULESCU Viața merită trăită fără griji inutile, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: