Home / Social / O nouă autogară la Bârlad

O nouă autogară la Bârlad

Simona MIHĂILĂ

De aici vor pleca mijloace de transport către mai multe comune din județ, dar sunt organizate și curse în trei mari orașe din țară.

De luna viitoare, bârlădenii, dar și locuitorii mai multor comune din jurul Bârladului vor mai avea la dispoziție o autogară, în afară de cele două existente. Autoritățile locale au hotărât înființarea unei autogări pe strada General Vasile Milea (cea care leagă cartierul Gară de Unitatea Militară).
Vor putea lua cursa de aici cei care călătoresc către Puiești, Vaslui, Fruntișeni, Băcani, Suseni, Florești și Sălceni. De asemenea, din această autogară pleacă mijloace de transport către orașele Timișoara, Constanța și Bacău.

Simona MIHĂILĂ De aici vor pleca mijloace de transport către mai multe comune din județ, dar sunt organizate și curse în trei mari orașe din țară. De luna viitoare, bârlădenii, dar și locuitorii mai multor comune din jurul Bârladului vor mai avea la dispoziție o autogară, în afară de cele două existente. Autoritățile locale au hotărât înființarea unei autogări pe strada General Vasile Milea (cea care leagă cartierul Gară de Unitatea Militară). Vor putea lua cursa de aici cei care călătoresc către Puiești, Vaslui, Fruntișeni, Băcani, Suseni, Florești și Sălceni. De asemenea, din această autogară pleacă mijloace de transport către…

Review Overview

About Simona Vasile

2 comments

  1. Chiar dacă e cu dedicație pentru nixon mai trebuie și transport orășenesc până acolo -nu o să care oamenii din gară bagajele până la autogara nouă pe jos .

  2. E si mare tare bacaul de l-ati inclus in lista celor 3 mari orase :))

x

Check Also

Concertul-surpriză oferit bârlădenilor de Muzeul „Vasile Pârvan”, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă

Muzeul „Vasile Pârvan” oferă publicului ...

Accident în lanț, în care au fost implicate patru mașini, pe E 581, după ce o șoferiță a intrat într-o depășire ilegală

Patru mașini au fost implicate ...

Fonduri europene de zeci de mii de euro pentru deschiderea unei afaceri

de Dănuț CIOBANU Ieri, la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: