Home / Social / Candidatul la Primăria Zorleni vrea locuință socială la Bârlad

Candidatul la Primăria Zorleni vrea locuință socială la Bârlad

de Simona MIHĂILĂ

Bărbatul care a făcut deliciul unei țări întregi la „Românii au talent”, unde a venit frezat ca Fuego și a cântat ca Dan Spătaru, vrea ca, în calitate de primar al Zorleniului, să construiască acolo casă pentru el și „Miaela”, o scenă cu lumini și un „bar frumos”.

Sebastian Ciobanu, bărbatul care și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al comunei Zorleni, după ce a evoluat pe scena de la „Românii au talent”, s-a aflat ieri în vizită oficială la Primăria Bârlad, a doua pe care o desfășoară săptămâna aceasta.
El este le este cunoscut cetățenilor din județul Vaslui după ce a făcut deliciul publicului la „Românii au talent” cu un colaj muzical din repertoriul solistului Dan Spătaru, număr artistic pentru care – spune el – și-a făcut freza „ca Fuego”. La creșterea celebrității lui a contribuit și iubita sa, „Miaela”, care a ținut să participe la acelasi concurs de talente cu maneaua „Ham un băiețel”.
Întrucât vizita de ieri, de la primărie, nu a fost anunțată, Sebastian nu a putut fi primit de edili la discuții. Primarul Marin Bunea era plecat, iar viceprimarul Dorin Apostu era ocupat cu audiențele.
Candidatul la fotoliul de prim-gospodar al comunei Zorleni nu a disperat, dar nici nu și-a anulat vizita oficială. El s-a înscris pe lista de audiențe a viceprimarului și a așteptat răbdător până când a fost primit. Cu acest prilej, „talentatul” Sebastian Ciobanu i-a cerut viceprimarului o locuință socială în Bârlad. L-a asigurat că îndeplinește toate condițiile: este însurat, are domiciliu în Bârlad și va deveni persoană publică.
„Eu acum stau la socru, dar dacă îmi dați o locuință vreau să mă mut la casa mea. Adică… nu-i problemă… o să plătesc chiria, tot, tot, doar o să fiu primarul Zorleniului”, l-a asigurat el pe viceprimarul Apostol.
Ca să fie și mai convingător, aspirantul la prima funcție din Zorleni, i-a prezentat lui Apostu platforma-program cu care speră că va câștiga alegerile. Cum viceprimarul nu a fost curios să intre în detalii, Ciobanu le-a dezvăluit ziariștilor prezenți câteva din ambițiile sale de viitor primar: o casă pentru el și „Miaela” (ca să nu fie nevoit să facă naveta Bârlad – Zorleni), o scenă cu lumini ca la „Românii au talent”, pe care vrea să o amplaseze lângă primărie și „un bar frumos” în centrul comunei. Să fie într-un ceas bun!

de Simona MIHĂILĂ Bărbatul care a făcut deliciul unei țări întregi la „Românii au talent”, unde a venit frezat ca Fuego și a cântat ca Dan Spătaru, vrea ca, în calitate de primar al Zorleniului, să construiască acolo casă pentru el și „Miaela”, o scenă cu lumini și un „bar frumos”. Sebastian Ciobanu, bărbatul care și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al comunei Zorleni, după ce a evoluat pe scena de la „Românii au talent”, s-a aflat ieri în vizită oficială la Primăria Bârlad, a doua pe care o desfășoară săptămâna aceasta. El este le este cunoscut cetățenilor din…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: