Home » Social » Filmele care rulează la Cinema „Victoria” între 11 și 17 septembrie

Filmele care rulează la Cinema „Victoria” între 11 și 17 septembrie

de Ionuț PREDA

Nici mai mult, nici mai puțin de 14 filme, dintre care patru sunt premiere, vor ține afișele Cinematografului „Victoria” între 11 și 17 septembrie.

Noutățile săptămânii sunt patru filme: „Labirintul – Încercările focului”, a cărui proiecție va avea loc vineri, marți și miercuri, de la 16, sâmbătă și duminică de la 12 și joi de la orele 18, precum și „Ricki and the Flash”, ce va rula vineri, marți și miercuri de la orele 21 (ambele în sala mare a cinematografului); „Oameni, săruturi, iubiri” (vineri, sâmbătă și duminică, marți, miercuri și joi, de la 16.15) și „Povești trăsnite” (în aceleași zile, de la 18.15). Acestea două din urmă vor rula în sala mică.
În rest, bârlădenii care nu reușesc să ajungă până pe 10 septembrie la noul lor vechi cinematograf, vor avea ocazia să vadă în perioada următoare ce ratează acum, căci o parte dintre filme nu vor dispărea de pe afiș: „Terminator – Genesys” (vineri, marți și miercuri, de la 18.30, și sâmbătă și duminică, de la 16); „Mune – Gardianul lunii” ( prezentat săptămâna aceasta în avanpremieră, de pe 11 urmând a fi rulat vineri, marți și miercuri, de la 12.15, și sâmbătă, duminică și joi, de la 10); „Minionii” (vineri, marți și miercuri, de la 10, și joi, de la 12); „Omul-furnică” (sâmbătă și duminică de la 18.30); „Vacanță cu peripeții” (joi, de la 20.30); „Misiune imposibilă” (sâmbătă, duminică de la 21) și „Fantastic 4” (joi, de la 16).
Toate aceste filme vor rula în sala mare, iar în sala mică rămân pe afiș „Secretul nasturelui de sidef” (vineri, sâmbătă, duminică, marți, miercuri și joi, de la 12.30), precum și „Vânătorii de oameni” (în aceleași zile, la la 20.30).
Întrucât de pe data de 11 septembrie vor fi scoase din program, bârlădenii încă mai au timp să vizioneze: „O aventură digitală”, „Transporter: Moștenirea”, „Agentul de la U.N.C.L.E.”, „Diplomație” și „Aferim!”, considerat una dintre cele mai de succes producții cinematografice românești din ultimii ani.

de Ionuț PREDA Nici mai mult, nici mai puțin de 14 filme, dintre care patru sunt premiere, vor ține afișele Cinematografului „Victoria” între 11 și 17 septembrie. Noutățile săptămânii sunt patru filme: „Labirintul - Încercările focului”, a cărui proiecție va avea loc vineri, marți și miercuri, de la 16, sâmbătă și duminică de la 12 și joi de la orele 18, precum și „Ricki and the Flash”, ce va rula vineri, marți și miercuri de la orele 21 (ambele în sala mare a cinematografului); „Oameni, săruturi, iubiri” (vineri, sâmbătă și duminică, marți, miercuri și joi, de la 16.15) și „Povești…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: