Home » Politic » Mircea Geoană și-a lansat partidul la Vaslui

Mircea Geoană și-a lansat partidul la Vaslui

de Marian MOCANU

Unele partide pregătesc asiduu campania electorală în perspectiva alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. După liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, la Vaslui a poposit și Mircea Geoană, în calitate de președinte a unui nou partid, Partidul Social Românesc. În prezența câtorva zeci de susținători, fostul candidat la președenția României a lansat filiala județeană a PSRO Vaslui, organizație ce are drept prim obiectiv atragerea de noi membri și simpatizanți.

Fost candidat la președenția României din partea PSD, Mircea Geoană a părăsit această partid, pe care cândva l-a condus, și a înființat o nouă formațiune politică, Partidul Social Romanesc. Ieri, Mircea Geoană a fost prezent la Vaslui pentru lansarea filialei județene a partidului, fiind întâmpinat, la Centrul de resurse și afaceri, de câteva zeci de membri și simpatizanți ai partidului. Cu această ocazie, a fost prezentat și președintele filialei Vaslui a PSRO, Daniel Buzamăt, fost membru PDL și, până de curând, a PMP.

La începutul întâlnirii, Geoană a stabilit obiectivele propuse pentru alegerile locale de anul viitor. Țintele propuse, câștigarea mai multor mandate de consilieri locali și județeni și a minim două funcții de primar, sunt îndrăznețe pentru un partid nou înființat și, mai ales, într-un județ dominat politic de PSD. „Au fost și alte partide care, deși nou înființate, au știut să atragă votul populației și să câștige, în județul Vaslui, mai multe mandate de primari și consilieri județeni. Nu văd de ce nu am face și noi acest lucru, cu atât mai mult cu cât nu suntem niște necunoscuți, suntem oameni cu experiență politică. Fără înzdrăvenirea mediului politic românesc, nu există vreo șansă de dezvoltare pentru această țară, iar România va fi condamnată la subdezvoltare, la sărăcie și, până la urmă, la depopulare. Eu nu spun că în ultimii 25 de ani a fost totul greșit. Au fost lucruri bine făcute, sunt oameni care își fac datoria corect. Nu toți politicienii sunt hoți și corupți, sunt și oameni de bună calitate în toate partidele. Sunt oameni care vor să facă muncă cinstită în primării, în consilii județene, în consiliile locale, în Parlament. Dar dacă rânduiala este făcută greșit, cei care vor să facă ceva pentru comunitate, să slujească și nu să conducă, sunt o minoritate”, a declarat celor prezenți senatorul Mircea Geoană.

Un alt obiectiv trasat de Mircea Geoană membrilor filialei Vaslui a PSRO constă în atragerea de noi membri și simpatizanți în rândurile organizației județene: „Sunt mulți cetățeni nemulțumiți de ceea ce s-a întâmplat în ultimii 25 de ani, și care doresc o alternativă! Trebuie să le prezentăm această alternativă, să le prezentăm programul partidului nostru și să-i convingem să ne sprijine fie în calitate de membri, fie de simpatizanți. Cred că de la stânga vom putea atrage voturi, deși PSD-ul este acum mai de dreapta chiar decât PNL-ul. Uitați-vă la deciziile guvernului din ultima vreme: codul fiscal l-au făcut nu pentru populație, ci pentru interesele marilor afaceriști”.

După o întâlnire care a durat circa două ore, liderul PSRO a părăsit Vasluiul, continuându-și turneul național preelectoral.

de Marian MOCANU Unele partide pregătesc asiduu campania electorală în perspectiva alegerilor locale și parlamentare de anul viitor. După liderii PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga, la Vaslui a poposit și Mircea Geoană, în calitate de președinte a unui nou partid, Partidul Social Românesc. În prezența câtorva zeci de susținători, fostul candidat la președenția României a lansat filiala județeană a PSRO Vaslui, organizație ce are drept prim obiectiv atragerea de noi membri și simpatizanți. Fost candidat la președenția României din partea PSD, Mircea Geoană a părăsit această partid, pe care cândva l-a condus, și a înființat o nouă formațiune politică,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Tehno Redactor

One comment

  1. unul din multime

    Sala plina ochi , sute de oameni scandeaza GEOANA , autografe fara numar , entuziasm maxim.Hai sa fim seriosi PSRO e doar un alt partid tip bidon creeat cu unicul scop sa divida voturile.Buzamat e un personaj spumos asa ca ma voi abtine sa comentez mai mult dar a pariat pe un cal (martoaga) mort inainte de start.