Home / Sanatate / Patru copii cu rotavirus, la Spitalul Județean de Urgență

Patru copii cu rotavirus, la Spitalul Județean de Urgență

Patru copii au fost internați în ultimele zile în Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență (SJU) Vaslui cu boală diareică acută. Copii urmează tratamentul specific și vor rămâne în continuare sub supraveghere medicală.

Potrivit managerului SJU Vaslui, Ana Rinder, până acum nu a fost confirmată prezența bacteriei E-coli la niciunul dintre copii.

”Copiii au stare generală bună, ei primind tratamentul specific în Secția de Boli Infecțioase a spitalului. Unul dintre copii a fost transferat la o unitate sanitară din județul Iași, la solicitarea mamei. Toate cazurile au fost raportate la Direcția de Sănătate Publică, așa cum ni s-a solicitat”, a declarat Ana Rinder.
Medicii de la spitalul din Vaslui spun că situația îmbolnăvirilor din județul Argeș i-a determinat pe unii părinți să fie mai circumspecți și să se prezinte la spital cu copiii la primele semne de boală. (G.P.)

About Simona Vasile

x

Check Also

Bătălia #COVID19 în laborator. EMA a emis recomandările oficiale de „compassionate use” pentru remdesivir, la solicitarea a 4 state membre UE, printre care și RomâniaAdriana Boată

Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) a publicat un ghid ...

#COVID19. Grupul Novartis în România susține sistemul de sănătate din România cu aproximativ 480.000 USDAdriana Boată

Diviziile Novartis Pharma și Novartis Oncology, precum și Sandoz ...

Lupta contra pandemiei COVID-19. Ce măsuri de distanțare socială au adoptat statele europene?Dr. Maria Corbu

Pandemia COVID-19 reprezintă în acest moment o provocare semnificativă ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: