Home » Administratie » Cum le-a venit de hac primarul din Hoceni căruțelor și utilajelor agricole care-i stricau drumurile asfaltate!

Cum le-a venit de hac primarul din Hoceni căruțelor și utilajelor agricole care-i stricau drumurile asfaltate!

Vasile Țabără, primarul comunei Hoceni, a găsit soluția pentru a proteja de căruțe, tractoare, combine și alte utilaje agricole drumurile asfaltate din satele comunei: a amenajat drumuri agricole în lateralul celor asfaltate, așa încât vehicolele mai sus menționate nu mai au voie să circule pe asfalt.

Odată cu rezolvarea acestei probleme, primarul Țabără a bifat și o premieră în județ, comuna Hoceni devenind singura care se poate mândri și cu drumuri agricole.

”Drumurile comunale au fost asfaltate în cadrul unor proiecte pentru care am muncit foarte mult și care au presupus un efort financiar din bugetul propriu. Ar fi păcat acum ca ele să fie deteriorate de căruțe și mașinile grele folosite în agricultură, mai ales că ele au fost proiectate să suporte încărcături de până la 7,5 tone. De aceea, ne-am gândit la aceste drumuri de pământ, supraînălțate, situate paralel cu drumurile comunale”, a declarat Vasile Țabără.

Edilul a precizat că drumurile au fost amenajate exclusiv cu fonduri de la bugetul local și că acestea, fiind construite la un nivel mai mare de înălțime, vor fi foarte utile și iarna, când drumurile comunale vor fi blocate din cauza zăpezii.

 

About Simona Vasile