Home » Social » Vasluienii se pot angaja în Spania la cules de căpșuni

Vasluienii se pot angaja în Spania la cules de căpșuni

ferma capsune subventii agriculturaAgenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui prin serviciul de ocupare EURES România oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania, la recoltarea căpșunilor, campania 2017. Sunt solicitate 500 femei apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani și 150 de cupluri. Nu se solicită experiență. Bursa locurilor de munca în domeniul agricol în Spania la Vaslui va fi organizata de AJOFM Vaslui la începutul lunii decembrie 2016.

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărțite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineții. Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenției colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuțiile datorate sunt de 2% impozit pe venit și 113 euro asigurare socială. Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi, doar în cazul femeilor. Transportul către locul de muncă este plătit de angajator și se decontează din salariile pe care le va primi în timpul lucrat la firmă.

La selecție vor putea participa doar persoanele care sunt înregistrate în baza de date a AJOFM Vaslui, Compartiment EURES, ca persoane aflate în căutarea unui loc de munca în străinătate.

Cei interesați să se înregistreze au nevoie de copie a actului de identitate si curriculum vitae.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vaslui, Laura Toporascu. Pe strada Spiru Haret, nr. 5, et. 1, camera 24 sau la telefon 0733 975 397. (George PROCA)

About Tehno Redactor