Home » Politic » Deputatul Ciurariu contestă listele de candidați pentru parlament făcute de senatorul Dan Marian

Deputatul Ciurariu contestă listele de candidați pentru parlament făcute de senatorul Dan Marian

Un nou scandal a izbucnit în PNL Vaslui, după ce deputatul Florin Ciurariu, fost președinte și, apoi, co-președinte al organizației județene, a contestat modul în care senatorul Dan Marian, actualul lider al filialei, a făcut listele pentru alegerile parlamentare.

Deputatul Florin Ciurariu a făcut, ieri, acuzații grave la adresa senatorului Dan Marian, președintele PNL Vaslui, despre modul cum acesta din urmă a alcătuit listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților. De asemenea, fostul lider al organizației județene contestă și faptul că, deși și-a depus candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul României, aceasta nici nu a fost votată. Pe de altă parte, Ciurariu a spus că nu ține neapărat să fie pe listă, dar vrea „argumente solide” pentru lipsa lui dintre nominalizați: ”De ce eu nu sunt pe loc eligibil iar Dan Marian este? Ori suntem amândoi, ori niciunul! De preferat, niciunul”.

Deputatul liberal a dat de înțeles că listele alcătuite de Dan Marian adăpostesc nume pe care alegătorii tradiționali ai PNL ar ezita să pună ștampila pe 11 decembrie, la alegerile parlamentare. „Electoratul vasluian nu vrea să vadă pe liste șpăgari, hoți, traseiști, turnători la Securitate, oameni care stau alături de interlopi sau cu studii făcute prin metoda copy/paste”. La capitolul traseiști, Ciurariu l-a dat exemplu chiar pe Dan Marian.

Nu în ultimul rând, Florin Ciurariu a spus că, în perioada următoare, va face un sondaj de opinie: „Sunt curios dacă eu stau mai prost decât «altcineva»…”. (Ionuț PREDA)

About Mihai Vasile