Home / Administratie / Primarul Vasluiului și președintele CJ, ambii de la PSD, invitați de prefect să rostească alocuțiuni de Ziua României

Primarul Vasluiului și președintele CJ, ambii de la PSD, invitați de prefect să rostească alocuțiuni de Ziua României

Primarul municipiului Vaslui și președintele Consiliului Județean, ambii de la PSD, vor putea rosti alocuțiuni de Ziua Națională a României la evenimentul oficial organizat în Piața Civică. Prefectul a dat liber la discursuri, inclusiv la parlamentari, în ciuda numeroaselor restricții din alte județe din țară.

Momentul solemn organizat, joi, în Piața Civică a municipiului Vaslui cu ocazia sărbătoririi Zilei Naționale a României, va fi fără niciun fel de restricție la alocuțiuni pentru autoritățile locale. Astfel, pe lângă prefectul Isabel Bogdan, vor putea lua cuvântul pentru a transmite populației un mesaj de 1 Decembrie atât primarul municipiului reședință, Vasile Pavăl, cât și președintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Dumitru Buzatu, ambii de la PSD. De altfel, cele două instituții sunt co-organizatori ai evenimentului ce se va desfășura, timp de o oră, în fața Palatului Administrativ din centrul Vasluiului.

”Instituția Prefectului a transmis invitații către Primăria Vaslui și Consiliul Județean, prin care li s-a comunicat că, dacă doresc să rostească alocuțiuni, pot să o facă, fără nicio restricție. De asemenea, și parlamentarii în funcție, indiferent de formațiunea pe care o reprezintă, au posibilitatea să adreseze un mesaj către cei prezenți în Piața Civică”, a declarat prefectul Isabel Bogdan.

Potrivit acestuia, nu vor exista restricții nici în ceea ce privește depunerea de coroane de flori de către formațiunile politice și candidații la alegerile parlamentare, însă fără ca aceștia din urmă să aibă acces la microfon. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

One comment

  1. FELICITARI domnului prefect pentru atitudine!

x

Check Also

Daune plătite de 16.240 lei, prin polițele de asigurare obligatorie a locuinței

La sfârșitul lunii august 2019, ...

Parcul de joacă din zona Crolux – Bârlad intră în proces de modernizare

Locul de joacă pentru copii ...

Bătrân din Bogdănești, lovit de o mașină după ce a încercat să traverseze strada fără să se asigure

Un bărbat de 72 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: