Home / Administratie / Pușcăriașii și angajații Goscom au stricat decorul de iarnă din centrul Vasluiului

Pușcăriașii și angajații Goscom au stricat decorul de iarnă din centrul Vasluiului

Deținuți de la Penitenciarul Vaslui și angajați ai Goscom au stricat decorul de iarnă din centrul municipiului reședință. Pe lângă scoaterea bradului, a fost adunată în grămezi mari toată zăpadă din Piața Civică.

Frumosul decor hibernal din centrul municipiului Vaslui va rămâne de acum doar amintire. Autoritățile au decis, după ce au trecut și sărbătorile pe rit vechi, că este cazul să ”despodobească” pomul din Piața Civică și să strângă instalațiile de iluminat festiv de prin oraș. De brad s-au ocupat, în mod exclusiv, angajații Goscom, care au tăiat cu drujba fiecare creangă pe care apoi le-a urcat în mașini.

Însă, agitația din centrul municipiului era dată și de câteva zeci de deținuți de la Penitenciarul Vaslui. Înarmați cu lopeți, pușcăriașii au strâns toată zăpada din centru în grămezi mari care urmează, cel mai probabil, să fie ridicate cu utilajele tot de către societatea de gospodărire comunală. Asta dacă autoritățile locale nu vor decide să le lase să se topească, încet și sigur, de la căldura soarelui. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Consilierul liberal Adrian Todireasa îi reproșează lui Dumitru Boroș că nu a știut să se impună la negocierile pentru împărțirea posturilor de conducere

Numărul deosebit de mic de ...

Cimitirele din Bârlad vor avea arhivă electronică și vor fi mai bine păzite

Cele două cimitire din Bârlad ...

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: