Home » Social » Târg de Paște organizat la Bârlad

Târg de Paște organizat la Bârlad

Consilierii locali au votat, vineri 31 martie, programul activităților cultural – artistice și sportive care vor avea loc la Bârlad în luna aprilie, în organizarea Primăriei și a Consiliului Local.

O primă activitate este „Crosul cititorilor”, organizat ieri de Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu”, în Grădina Publică. Pe 7 aprilie, va fi sărbătorită Ziua Mondială a Sănătății, iar pe 8 aprilie, Ziua Internațională a Rromilor, când aceștia vor putea participa la un simpozion organizat pe o temă de importanță majoră pentru etnia rromă.

Timp de o săptămână, între 8 și 14 aprilie, Primăria va organiza Târgul de Paște. Pe 13 aprilie, vor avea loc concursuri dar și o expoziție aniversară, cu ocazia zilei de naștere a pictorului bârlădean Nicolae Tonitza. În prima și doua zi de Paște vor fi organizate expoziții de icoane și concerte religioase. Primăria și Consiliul Local vor fi și parteneri în cadrul zilei „Forțelor terestre” și al zilei Colegiului Național „Gheorghe Roșca Codreanu”, dar și al Zilei Naționale a Bibliotecarilor.

About Tehno Redactor