Home » Uncategorized » În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În weekend, Campionatul de Minifotbal al Ministerului Afacerilor Interne și-a desemnat învingătorii

În perioada 27 august – 29 august, pe terenul sintetic din incinta Liceului Tehnologic Ion Mincu, din municipiul Vaslui, s-au desfășurat jocurile Campionatului de Fotbal al Ministerului Afacerilor Interne – Turneul Final Vaslui.

Competiția a fost organizată de Biroul Coordonare Activități Sportive din cadrul Centrului Cultural al M.A.I., cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Vaslui și Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.

Au luat parte cele mai bune opt echipe din Ministerul Afacerilor Interne, formate din fotbaliști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Alba, Buzău, Gorj, Sibiu și Vrancea, Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Sector 6, precum și din Inspectoratele pentru Situații de Urgență Maramureș și Călărași. În urma jocurilor desfășurate pe parcursul a două zile, animate de pasiune și sportivitate, cei mai buni s-au dovedit a fi polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, care au câștigat toate cele 5 jocuri pe care le-au disputat.

Podiumul a fost completat de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj (aceștia ocupând locul al doilea) și de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, care au câștigat finala mică în dauna pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Maramureș. Premianții au fost recompensați cu diplome, plachete, medalii și cupe.

Participanții care s-au remarcat în mod special sunt :

  • Cel mai bun portar – Noană Cosmin de la I.P.J. Gorj;
  • Golgheterii competiției, cu câte 9 goluri fiecare – Lodroman Marius de la I.P.J. Alba și Mărtinescu Alexandru de la I.P.J. Vrancea;
  • Cel mai bun jucător – Pavel Petre Adrian de la I.P.J. Sibiu.

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*