Home » Social » Peste 500 de firme din județ, invitate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de la mijlocul acestei luni

Peste 500 de firme din județ, invitate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți de la mijlocul acestei luni

Peste 500 de firme din județ au fost invitate la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți organizată la mijlocul acestei luni de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui în toate cele trei filiale municipale. Pe lângă cei 239 de absolvenți aflați în evidențele Agenției de Șomaj, la eveniment sunt așteptați toți cei aflați în căutarea unui loc de muncă.

Șomerii din județul nostru au o nouă șansă de a-și găsi un loc de muncă dacă vor depune efortul de a fi prezenți pe 18 octombrie în una din cele trei locații din județ unde se va desfășura, la fel ca în fiecare an în această perioadă, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Dedicat în special tinerilor care au terminat liceul ori facultatea în acest an, evenimentul se adresează și celor care doresc să se angajeze, în general pe perioadă nedeterminată, la agenți economici ori instituții publice din județ.

”Pentru această bursă a locurilor de muncă, am invitat peste 500 de firme din județ, însă rămâne de văzut și câte vor participa efectiv. Sperăm ca la eveniment să vină, pe lângă toți cei care își doresc să intre pe piața muncii, și cei 239 de absolvenți din acest an ai unei forme de învățământ”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui, Laura Toporăscu.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți se va organiza în cele trei municipii ale județului în aceleași locații ca și până acum. Astfel, la Vaslui, gazdă va fi Centrului Județean de Resurse pentru Asistență Educațională, din spatele Inspectoratului Școlar. La Bârlad, evenimentul se va ține în sediul Cercului Militar, strada 1 Decembrie, nr. 25 din Bîrlad, în timp ce la Huși va avea loc în Casa Armatei, strada General Teleman, nr. 6.
Agenții economici interesați să participe la bursă vor avea prilejul să-și recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcție de cerințele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Pentru rezervarea standurilor, reprezentanții firmelor vor trebui să se înscrie la sediile AJOFM din cele trei municipii.
(Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*