Home » Justitie » Bărbat rănit în zona centrului de dializă din Bârlad în urma unui accident provocat de o șoferiță imprudentă

Bărbat rănit în zona centrului de dializă din Bârlad în urma unui accident provocat de o șoferiță imprudentă

Un bărbat de 39 de ani a ajuns la spital în urma unui accident petrecut în zona centrului de dializă din Bârlad după ce o tânără șoferiță nu a păstrat distanța regulamentară față de mașina care venea pe contrasens, intrând în coliziune cu aceasta. Femeia va fi acum cercetată de polițiști pentru vătămare corporală din culpă.

Accident spectaculos în zona centrului de dializă din Bârlad provocat de o șoferiță care nu a respectat distanța regulamentară în mers față de mașinile din trafic. Femeia cobora cu mașina pe strada Mihai Eminescu când, la un moment dat, a scăpat controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar pe sensul opus. În urma impactului, șoferului celei de-a doua mașini i s-a deschis airbagul în față, provocându-i leziuni. Forțele de intervenție solicitate prin numărul de intervenție 112 s-au deplasat imediat la locul accidentului, în zonă intervenind inclusiv două echipaje de pompieri, având în vedere că fuseseră anunțate scurgeri de combustibili de la una din mașini.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto în vârstă de 39 de ani a suferit leziuni din cauza sistemului airbag, bărbatul fiind transportat la Spitalul de Urgență Bârlad pentru acordarea de îngrijiri medicale. Polițiștii au procedat la testarea alcoolscopică a celor doi șoferi implicați în accident, rezultate indicate fiind negative”, ne-a declarat responsabilul mass-media al Poliției Județene Vaslui, Loredana Stavăr.

Polițiștii nu au iertat-o pe șoferița imprudentă și au întocmit dosar penal pe numele său pentru vătămare corporală din culpă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: