Home » Social » Ambulanță donată de Crucea Roșie Bavareză Episcopiei Hușilor

Ambulanță donată de Crucea Roșie Bavareză Episcopiei Hușilor

O mașină de ambulanță a fost donată Episcopiei Hușilor de Crucea Roșie Bavareză ca urmare a unei mai vechi colaborării dintre organizația nonguvernamentală și Mitropolia Germaniei. Autospeciala de transport bolnavi va deservi satele din nordul județului nostru. 

Donație importantă pentru Episcopia Hușilor făcută de Crucea Roșie Bavareză. Este vorba despre o autosanitară nouă care a ajuns în curtea episcopiei datorită unei vechi colaborări dintre reprezentanții Mitropoliei Germaniei și Crucea Roșie Bavaria. După ce va fi înmatriculată și sfințită de episcopul Hușilor, preasfințitul Ignatie, ambulanța va deveni operațională, urmând a deservi satele din nordul județului nostru.

Autosanitara ajunsă la Episcopia Hușilor nu este singura donată regiunii noastre. Alte două ambulanțe au fost dăruite de Crucea Roșie Bavareză în luna august 2019 Fundației medicale „Providența” din Iași. Ambele autospeciale au fost binecuvântate atunci de mitropoliții Teofan al Moldovei și Serafim al Germaniei. (Ionuț PREDA) 

About Tehno Redactor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*