Home / Administratie / Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Sponsorizare de 10.000 lei pentru CSC nr.2 Bârlad

Lăudabil! Curtea Complexului de Servicii Comunitare nr. 2 (CSC 2) din Bârlad începe să capete un aspect civilizat. Gropile și denivelările din asfalt au dispărut, locul lor fiind luat de pavele. Această investiție, asteptată de ani de zile, a fost posibilă grație ajutorului acordat de către omul de afaceri bârlădean Ștefan Constantinciu.

Contactat de Costel Zara, șeful CSC 2, Ștefan Constanticiu a răspuns prompt, punând la dispoziția complexului din subordinea DGASPC pavele în valoare de 10.000 de lei.

„Modernizarea curții complexului nostru era un obiectiv important, care nu mai suporta amânare. Din păcate, fondurile instituției nostre sunt limitate, așa că mă bucur că apelul pe care l-am făcut a avut efectul scontat. Domnul Ștefan Constantinciu ne-a ajutat cu achiziționarea de pavele în valoare de 10.000 lei, iar preotul Ciprian Tacu, colaboratorul centrului nostru, ne-a sponsorizat cu borduri. Investiția este aproape de finalizare și nu pot decât să le mulțumesc celor doi membri ai comunității care nu au rămas insensibili la solicitarea noastră. Nu oricine este dispus să facă o asemenea sponsorizare, de 10.000 lei, dar sunt și oameni care empatizează cu beneficiarii centrelor din cadrul DGASPC, copii și adulți a căror viață nu este una ușoară.”, ne-a declarat Costel Zara.

Șeful CSC 2 a mai precizat că acum se lucrează în paralel și la un spațiu verde, un mic părculeț care va da o notă de optimism curții  CSC 2. (Mihaela NICULESCU)

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

Firmele vasluiene și-au învățat lecția după ultima criză economică, populația nu!

Amânarea plății ratelor la bănci cu până la nouă ...

A știut Boroș de decizia luată de Minister de transformare a spitalului din Bârlad in spital suport de tratare a pacientilor cu Covid-19?

Comunicat de presa     Deputat Adrian Solomon Organizatia ...

Declarația pe propria răspundere poate fi completată integral de mână

Declarația pe proprie răspundere referitoare la circulația persoanelor în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: