Home / Administratie / DAPPC Bârlad investește în modernizarea aleilor Cimitirului „Eternitatea”

DAPPC Bârlad investește în modernizarea aleilor Cimitirului „Eternitatea”

Noi investiții în Cimitirul „Eternitatea” din Bârlad. Peste 1.300 metri pătrați de alei vor fi pavați în această primăvară.

La ultima ședință de Consiliu Local, au fost aprobatate documentația și indicatorii tehnico-economici, precum și execuția acestui obiectiv, pentru care Direcția pentru Administrarea Piețelor, Parcărilor și Cimitirelor (DAPPC) va aloca din bugetul propriu 237.800 de lei.

„Așteptăm ca, zilele acestea, să vină validarea de la Prefectură și apoi vom demara procedurile pentru organizarea licitației. Va fi turnat terasament, montate borduri și pavate alei, pe o suprafață de 1300 m.p., alei situate în apropierea capelei, la nord și sud de aceasta. Costurile se ridică la 180 lei/m.p., lucrarea în totalitate având o valoare maximă de 237.805,35 lei. Această investiție este mult așteptată și se înscrie în activitatea de modernizare a Cimitirului <<Eternitatea>>, pe care DAPPC și-a propus să o realizeze în următoarea perioadă.”, ne-a declarat Mircea Iosipescu, directorul DAPPC Bârlad.

Acesta spune că deși au fost făcute eforturi în vederea asfaltări și pavării aleilor din  cimitir, mai sunt zone unde aleile sunt neamenajate, acoperite doar cu un strat de pietriș. Cele mai multe sunt în sectorul E3 al Cimitirului,  amenajat și compartimentat în urmă cu două săptămâni. (Mihaela NICULESCU)

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

ITM Vaslui: „Activitatea de relații cu publicul se va desfășura doar telefonic sau utilizând mail-ul instituției”

Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM )Vaslui a anunțat, astăzi, ...

Consiliul Local Vaslui acordă un nou ajutor financiar Spitalului Județean de Urgență

Consiliul Local (CL) Vaslui a aprobat într-o ședință extraordinară ...

Plata salariilor în sistemul bugetar, pusă în pericol de prelungirea pandemiei de coronavirus

de Dănuț CIOBANU  Salariații din sistemul bugetar nu ar ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: