Home / Administratie / Pacienții au drepturi! Să luptăm împreună pentru respectarea lor!

Pacienții au drepturi! Să luptăm împreună pentru respectarea lor!

Pacienți, problemele  pe care le întâmpinați în privința serviciilor medicale prestate la Bârlad și în județ pot fi rezolvate doar dacă ni le faceți cunoscute. Începând de astăzi, puteți face sesizări pe pagina de Facebook a cotidianului Est News, sau pe adresa de e-mail a redacției, office@estnews.ro , menționând nemulțumirile sau neregulile legate de felul în care sunteți tratați de cadrele medicale din spitale, de medicii de familie sau cabinetele private.

De  asemenea, ne puteți furniza date și despre anumite disfuncționalități ale sistemului de sănătate bârlădean și județean, pe care să le facem cunoscute factorilor abilități să le gestioneze. Este important să ne oferiți cât mai multe detalii cu privire la problemele cu care vă confruntați, să lăsați date de contact și eventual să ne transmiteți fotografii sau înregistrări audio sau video.

Numai împreună putem să scoatem la iveală încălcările grave ale drepturilor pacienților, comportamentul imoral și neprofesionist al unor cadre medicale și al altor angajați ai sistemului sanitar, precum și lipsurile constate în calitate de pacient.

Cotidianul Est News a acordat întotdeauna o atenție deosebită felului în care pacienții sunt tratați și respectați și nu de puține ori a fost acuzat de rea-credință de către cei în cauză. Tocmai de aceea, vă rugăm să vă alăturați inițiativei noastre și vă promitem că problemele dumneavoastră vor ajunge la urechile cui trebuie. Vom încerca, pe cât este posibil, să vă dăm și răspunsul factorilor direct implicați, în limita transparenței de care vor dori să dea dovadă.

About Mihaela Niculescu

x

Check Also

Acordarea serviciilor medicale pe perioada stării de urgență

Pe perioada instituirii stării de urgență, au  fost aprobate ...

Bătălia #COVID19, în laborator. Sanofi și Translate Bio colaborează pentru a dezvolta un nou posibil vaccin împotriva COVID-19, bazat pe ARNmLoredana Gheorghe

Comunitatea științifică de la nivel mondial s-a mobilizat într-o ...

Terapia genică Zolgensma primește recomandarea de aprobare în UE pentru tratamentul atrofiei musculare spinaleDr. Silvia Rădulescu

În urmă cu mai puțin de un an, Zolgensma ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: