Home » Uncategorized » Transportul cu autobuzele, suspendat în jumătatea de nord a județului de unul dintre cei mai importanți operatori

Transportul cu autobuzele, suspendat în jumătatea de nord a județului de unul dintre cei mai importanți operatori

Transportul public de călători cu autobuzele efectuat de firma Morandi Logistic SRL Vaslui, unul dintre principalii operatori de pe piață, va fi suspendat în jumătatea de nord a județului, cel puțin pentru data de 24 martie, așa după cum se arată într-un anunț al societății. Decizia a fost luată din cauza bătrânilor care circulă în continuare cu mijloacele de transport în comun, expunându-se riscurilor contractării virusului COVID-19.
”După 12 ani în care am onorat cursele neîncetat, e greu de luat o decizie așa grea! Am încercat să introduc un program prin care să protejez pe cei ce se duc la serviciu de cei cu nevoi zilnice…Însă, am constatat că bătrânii, cei de care trebuie să avem grijă, circulă în continuare și se expun unui risc foarte mare! Din respect pentru comunitatea Morandi, din respect pentru conducătorii noștri auto, pentru sănătatea noastră și pentru un viitor cu speranță vă anunțăm cu regret că pe data de 24 aprilie suspendăm toate cursele regulate. Stați acasă!”, se arată în anunțul societății Morandi.
Deocamdată, operatorul de transport în comun nu a anunțat dacă va menține această măsură și după ziua de marți. (Ionuț PREDA)

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*