Home » Local » În urma perchezițiilor au fost descoperite corpuri tăietor-înțepătoare, spray-uri lacrimogene și o armă de tip pistol

În urma perchezițiilor au fost descoperite corpuri tăietor-înțepătoare, spray-uri lacrimogene și o armă de tip pistol

În urma perchezițiilor efectuate astăzi, 31 august a.c., au fost descoperite și ridicate mai multe corpuri tăietor-înțepătoare, spray-uri cu conținut iritant-lacrimogen și o armă scurtă de tip pistol, cu potențial letal, însoțită de 7 cartușe.

Față de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 47 de ani, trei domiciliați în orașul Murgeni și unul din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Aceștia urmează să fie prezentați judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În această dimineață, 31 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au efectuat 19 percheziții domiciliare, la adrese din orașul Murgeni, comuna Zorleni și municipiul Bârlad, județul Vaslui.

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*