Home / Sport / Echipa U19 a CSS Bârlad, bronz național la rugby în 7

Echipa U19 a CSS Bârlad, bronz național la rugby în 7

Premieră în rugbyul U19 din cadrul Clubului Sportiv Școlar Bârlad. Deși, în ultimii ani, juniorii au fost campioni și vicecampioni naționali, iar o dată au cucerit bronzul la rugby în 15, este pentru prima dată când obțin o medalie la rugby în 7. 

Performanță de invidiat reușită de echipa de rugby U19 din cadrul CSS Bârlad. Pentru prima dată de când funcționează grupa U19, juniorii și-au adăugat în palmares o medalie obținută la Campionatul Național de Rugby în 7. Este vorba despre bronzul cucerit sâmbătă, 29 martie, în cadrul etapei finale găzduite de Stadionul Rulmentul Bârlad. Rezultatul este cu atât mai important cu cât, în ultimii ani, juniorii bârlădeni au reușit să devină campioni sau vicecampioni naționali numai la jocul practicat în 15. „Este prima medalie cucerită în anul 2014 și este prima medalie obținută vreodată de juniorii U19 la rugby în 7. Este în totalitate meritul jucătorilor, care merg pe două fronturi, respectiv pe rugby în 7 și pe rugby în 15. Sper să continuăm pe această linie cu rezultatele, iar la turneele următoare să aducem și alte medalii”, ne-a spus profesorul Ciprian Popa, antrenorul juniorilor U19. 

Pe lângă echipa de juniori a CSS Bârlad, la etapa finală a Campionatului Național au mai participat Colegiul Tehnic de Material Rulant pentru Transporturi Feroviare (CTMRTF) București, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Focșani, Clubul Sportiv Orășenesc (CSO) Pantelimon, Liceul cu Program Sportiv (LPS) Constanța, Colegiul Național „Aurel Vlaicu” (CNAV) București și Steaua București. Titlul de campioană naționalăși medalia de aur au fost obținute de LPS Constanța, iar cel de vicecampioană de LPS Focșani. Pe locul IV s-a clasat CNAV București, pe locul V – CTMRTF București, pe locul VI – Steaua București, iar pe ultimul CSO Pantelimon. De menționat că aceasta nu este prima medalie obținută de secția de rugby din cadrul CSS Bârlad la rugby în 7. În 2012, juniorii U17 au cucerit medalia de aur, devenind campioni naționali.

Premieră în rugbyul U19 din cadrul Clubului Sportiv Școlar Bârlad. Deși, în ultimii ani, juniorii au fost campioni și vicecampioni naționali, iar o dată au cucerit bronzul la rugby în 15, este pentru prima dată când obțin o medalie la rugby în 7.  Performanță de invidiat reușită de echipa de rugby U19 din cadrul CSS Bârlad. Pentru prima dată de când funcționează grupa U19, juniorii și-au adăugat în palmares o medalie obținută la Campionatul Național de Rugby în 7. Este vorba despre bronzul cucerit sâmbătă, 29 martie, în cadrul etapei finale găzduite de Stadionul Rulmentul Bârlad. Rezultatul este cu atât…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Florin Prunea, în șomaj tehnic: „Aveam cinci luni restanță la salariu!”

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, este din ...

Benny Adegbuyi, replică dură pentru Daniel Ghiță: ”Cine e, nu vă supărați?! E băiatul ăla care e retras?”. Meciul cu Badr Hari a pornit „războiul” dintre cei doi „grei”

Benny Adegbuyi, 35 de ani, ar fi trebuit să ...

Atac virulent la UEFA: „Se comportă precum Donald Trump!”. Ajax se opune deciziilor forului european

Marc Overmars (47 de ani), directorul sportiv al lui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: