Home » Social » Bețivani în trafic

Bețivani în trafic

În timpul unor activități de supraveghere și control desfășurate în trafic, polițiștii rutieri vasluieni au identificat patru persoane care au condus autovehicule pe drumurile publice, deși consumaseră băuturi alcoolice sau nu dețineau permis. Astfel, cadrele posturilor de poliție Roșiești și Vutcani au surprins un tânăr de 25 de ani, domiciliat în satul Rediu, comuna Roșiești, care se deplasa pe un moped deși nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule. În plus, la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut a fost de 0,91 la mie în aerul expirat. Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și conducere de către o persoană aflată sub influența alcoolului.

Un alt tânăr, domiciliat în comuna Mălușteni, a fost depistat de polițiștii Serviciului Rutier în timp ce conducea un tractor pe raza satului Țuțcani, deși consumase băuturi alcoolice. La solicitarea polițiștilor, bărbatul a efectuat testarea cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,66 la mie în aerul expirat. A fost dus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice. S-a ales cu dosar penal.

Un alt conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice a fost depisat de polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene, pe DN 24A, pe raza localității Berezeni. Iulian M, 43 de ani, domiciliat în satul Rînceni, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,50 la mie în aerul expirat.

Un tânăr de 20 de ani, din Bârlad, s-a ales și el cu dosar penal, după ce a fost prins de polițiști conducând un moped pe strada Republicii fără a poseda permis pentru nicio categorie de vehicule. Mopedul îi fusese împrumutat de un prieten, care, la rându-i, s-a ales cu dosar penal pentru încredințarea unui vehicul către o persoană despre care știa că nu posedă permis.

În timpul unor activități de supraveghere și control desfășurate în trafic, polițiștii rutieri vasluieni au identificat patru persoane care au condus autovehicule pe drumurile publice, deși consumaseră băuturi alcoolice sau nu dețineau permis. Astfel, cadrele posturilor de poliție Roșiești și Vutcani au surprins un tânăr de 25 de ani, domiciliat în satul Rediu, comuna Roșiești, care se deplasa pe un moped deși nu avea permis pentru nicio categorie de vehicule. În plus, la testarea cu aparatul alcooltest, rezultatul obținut a fost de 0,91 la mie în aerul expirat. Pe numele său, polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: