Home / Invatamant / Program modificat
Gabriela Placinta

Program modificat

Evaluările naționale pe care le vor susține elevii la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a vor începe în data de 28 mai și se vor încheia pe 6 iunie.

Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Trebuie spus mai întâi că notele nu vor fi trecute în catalog și nici nu vor fi făcute publice, iar evaluările se vor desfășura în clase. Elevii nu vor fi separați câte unul în bancă, însă testele vor fi pe mai multe numere.

“Vom prezenta un raport în care vom spune cum stăm pe fiecare competență și vom transmite și măsurile pe care trebuie să le adoptăm pentru a remedia problemele. E prima dată când facem aceste lucruri”, a declarat Gabriela Plăcintă, inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Vaslui.

Prima probă la clasa a IV-a va avea loc pe 28 mai – româna, pe 29 mai fiind programată matematica, iar pe 30 mai – limba maternă. Clasa a II-a: 2 iunie – româna, 3 iunie – limba maternă, 4 iunie – matematica. Clasa a VI-a: 5 iunie – limbă și comunicare, 6 iunie – matematica și științe ale naturii.

Evaluările naționale pe care le vor susține elevii la finalul claselor a II-a, a IV-a și a VI-a vor începe în data de 28 mai și se vor încheia pe 6 iunie. Ministerul Educației a modificat calendarul evaluărilor la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a. Trebuie spus mai întâi că notele nu vor fi trecute în catalog și nici nu vor fi făcute publice, iar evaluările se vor desfășura în clase. Elevii nu vor fi separați câte unul în bancă, însă testele vor fi pe mai multe numere. “Vom prezenta un raport în care vom spune cum stăm…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: