Home / Sport / Luptă aprigă pentru play-off

Luptă aprigă pentru play-off

Juventus Fălciu a bifat prima înfrângere din acest sezon, în timp ce Vitis Șuletea a revenit în lupta pentru play-off, după ce Olimpia Stănilești a remizat la Oltenești.

Lupta pentru play-off-ul ligii a patra devine tot mai interesantă. În prima serie, liderul, FC Gârceni, s-a impus în fața echipei SC Lipovăț, scor 1-0, iar echipele care se bat pentru locul doi, SMART Negrești și Voința Ștefan cel Mare, au câștigat meciurile programate în etapa a 28-a. Prima a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, iar Ștefan cel Mare a obținut victoria la limită, scor 2-1, pe terenul celor de la Boțești.

În seria a doua, supremația liderului Juventus Fălciu a fost oprită, pierzând la Șuletea cu scorul de 1-2. Înaintea acestui joc, echipa din Fălciu era singura neînvinsă din campionatul județean. Cu acest rezultat, Vitis speră în continuare la play-off, mai ales că Olimpia Stănilești a remizat la Oltenești, scor 1-1.

Rezultatele ultimei etapei: Seria I: SMART Negrești-LPS 2 Vaslui 3-1; AS Victoria Munteni de Jos-Vulturul Bălteni 6-0; Dinamic Boțești-Voința Ștefan cel Mare 1-2; SC Lipovăț-FC Gârceni 0-1; Sporting II Vaslui Zăpodeni-FC Victoria 3-0; Viitorul Rebricea-LPS 1 Vaslui 7-2; Seria a II-a: Podgoria Oltenești-Olimpia Stănilești 1-1; Flacăra Murgeni-Multim Perieni 7-0; Gloria Puiești-AS Iulius Bogdănești 0-3; Unirea Banca-Foresta Zorleni 5-1; Vitis Șuletea-Juventus Fălciu 2-1; Gloria Lunca Banului-FDR Tutova nedisputat, după ce echipa oaspete nu s-a prezentat la meci.

Juventus Fălciu a bifat prima înfrângere din acest sezon, în timp ce Vitis Șuletea a revenit în lupta pentru play-off, după ce Olimpia Stănilești a remizat la Oltenești. Lupta pentru play-off-ul ligii a patra devine tot mai interesantă. În prima serie, liderul, FC Gârceni, s-a impus în fața echipei SC Lipovăț, scor 1-0, iar echipele care se bat pentru locul doi, SMART Negrești și Voința Ștefan cel Mare, au câștigat meciurile programate în etapa a 28-a. Prima a câștigat pe teren propriu cu scorul de 3-1, iar Ștefan cel Mare a obținut victoria la limită, scor 2-1, pe terenul celor…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: