Home / Sport / “Nu trebuie să fim triști”
Liviu Antal

“Nu trebuie să fim triști”

Liviu Antal s-a ales cu titlul de golgheter și le cere colegilor de la Vaslui să nu fie triști fiindcă echipa a terminat în partea superioară a clasamentului.

Liviu Antal nu a putut fi pe teren la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă FC Vaslui nu a terminat pe podium, mijlocașul de 24 de ani se mândrește cu titlul de golgheter, iar colegilor de echipă le cere să nu rămână triști fiindcă Vaslui a terminat pe locul șase în Liga I.

“Nu cred că mai e momentul să fim triști. Din păcate, s-a terminat un campionat. Locul ocupat e, totuși, o bucurie pentru noi. E o satisfacție pentru mine”, a declarat Antal.

El a evitat să vorbească de eventualele oferte, dorind mai întâi să se bucure de vacanță: «Momentan, nu pot vorbi de oferte. Aștept vacanța, apoi vom vedea. E trist că am ajuns aici cu FC Vaslui. Această echipă merita mai mult”.

Liviu Antal s-a ales cu titlul de golgheter și le cere colegilor de la Vaslui să nu fie triști fiindcă echipa a terminat în partea superioară a clasamentului. Liviu Antal nu a putut fi pe teren la ultimul joc din acest sezon. Chiar dacă FC Vaslui nu a terminat pe podium, mijlocașul de 24 de ani se mândrește cu titlul de golgheter, iar colegilor de echipă le cere să nu rămână triști fiindcă Vaslui a terminat pe locul șase în Liga I. “Nu cred că mai e momentul să fim triști. Din păcate, s-a terminat un campionat. Locul ocupat e,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: