Home / Social / Cantina sâracilor Bârlad iși ia mașinâ nouâ

Cantina sâracilor Bârlad iși ia mașinâ nouâ

Cantina de ajutor social Bârlad va avea mașinâ nouâ: o Dacia Dokker pentru care va plâti 41.500 de lei (415 milioane de lei vechi). Este unul dintre motivele pentru care consilierii locali s-au întrunit, ieri dupâ-amiazâ, într-o ședințâ de urgențâ.

Noul autoturism îl va înlocui pe cel vechi, o Dacia 1305, de care cantina s-a folosit în ultimii 16 ani dar care este, conform declarației Danielei Tilici, șeful cantinei, într-o stare de uzurâ fizicâ avansatâ.

Din suma necesarâ, consilierii bârlâdeni au decis sâ aloce de la bugetul local doar 35.000, restul urmând a fi obținuți prin programul Rabla.

S.M.

Cantina de ajutor social Bârlad va avea mașinâ nouâ: o Dacia Dokker pentru care va plâti 41.500 de lei (415 milioane de lei vechi). Este unul dintre motivele pentru care consilierii locali s-au întrunit, ieri dupâ-amiazâ, într-o ședințâ de urgențâ. Noul autoturism îl va înlocui pe cel vechi, o Dacia 1305, de care cantina s-a folosit în ultimii 16 ani dar care este, conform declarației Danielei Tilici, șeful cantinei, într-o stare de uzurâ fizicâ avansatâ. Din suma necesarâ, consilierii bârlâdeni au decis sâ aloce de la bugetul local doar 35.000, restul urmând a fi obținuți prin programul Rabla. S.M.

Review Overview

x

Check Also

Pandemia de COVID-19 lasă cabanele silvice din județul Vaslui fără vizitatori

Pandemia de coronavirus  afectează puternic serviciile de închriere oferite ...

Toți salariații Casei de Cultură a Sindicatelor Vaslui au intrat în șomaj tehnic

de Dănuț CIOBANU  Casa de Cultură a Sindicatelor ”Constantin ...

Facilități la plata dobânzilor la creditele ipotecare ale persoanelor fizice afectate de pandemia COVID-19

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: