Home / Sport / Luptătorii au intrat în vacanță

Luptătorii au intrat în vacanță

Secția de Lupte Libere a Clubului Sportiv „Viitorul” Vaslui pregătită de antrenorul Neculai Beligan intră în vacanță începand cu 15 iulie.

Reunirea lotului este progrmată pe 15 August dată, la care va avea loc și un concurs amical de lupte, gazdă a acestui eveniment fiind satul Ferești, mai ales că la acea dată este și ziua localității resprective. Sunt așteptați la acțiune elevi din toate comunele învecinate, deja confirmând prezența copii din următoarele localități: Emil Racoviță, Dănești, Telejna, Văleni, Moara Domnească și Codăiești.

Antrenorul luptătorilor vasluieni, Nicu Beligan, speră că printre acești elevi care vor participa la eveninent o să găsească și câțiva luptători de perspectiveă.

În acest an, luptătorii, vasluieni sub comanda antrenorului Neculai Beligan, au obținut performanțe notabile: patru medalii de aur, trei de argint și una de bronz. S-au remarcat Nicoleta Costac (categoria 40kg), medaliată cu argint și Ionuț Rotaru (categoria 76 kg), medaliat cu bronz, ambii sportivi ocupând aceste poziții la Campionatul Național de cadeți, concurs desfăsurat în perioada 28-30 Martie 2014. De amintit ar fi si concursul desfășurat în luna aprilie, la Tulcea, unde Lascăr Rotaru și Loredana Luchian au obținut medali de argint. (Andrei STESCU)

Secția de Lupte Libere a Clubului Sportiv „Viitorul” Vaslui pregătită de antrenorul Neculai Beligan intră în vacanță începand cu 15 iulie. Reunirea lotului este progrmată pe 15 August dată, la care va avea loc și un concurs amical de lupte, gazdă a acestui eveniment fiind satul Ferești, mai ales că la acea dată este și ziua localității resprective. Sunt așteptați la acțiune elevi din toate comunele învecinate, deja confirmând prezența copii din următoarele localități: Emil Racoviță, Dănești, Telejna, Văleni, Moara Domnească și Codăiești. Antrenorul luptătorilor vasluieni, Nicu Beligan, speră că printre acești elevi care vor participa la eveninent o să…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Gimnasta bârlădeancă Daniela Trică reprezintă România la Campionatul Mondial de Junioare

Daniela Trică, fostă gimnastă a ...

Campionatul de fotbal al Ministerului Afacerilor Interne, faza județeană, și-a desemnat câștigătorii

În perioada 31 mai – ...

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: