Home / Administratie / Tel Verde al Primăriei Vaslui nu mai e ce-a fost

Tel Verde al Primăriei Vaslui nu mai e ce-a fost

0800800780 este linia telefonică gratuită pusă la dispoziția vasluienilor de către Primăria municipiului Vaslui, număr la care doritorii pot face sugestii sau reclamații.

Astfel de lucruri se întâmplau mai ales prin 2010, primul an în care telefonul a fost disponibil populației. Pe atunci reclamațiile și cererile curgeau, dar astăzi, lucrurile s-au mai domolit. Astfel, de la începutul anului și până acum, au fost primite 85 de apeluri telefonice, cele mai multe, 24 la număr, în luna mai. Telefoanele au vizat, în special, reclamații legate de tulburarea ordinii publice, deficiențe legate de serviciile de utilitate publică, probleme legate de câinii comunitari dar au fost și cazuri de cetățeni nemulțumiți de activitatea vecinului de vis-a-vis sau de pe același palier. Aici s-au întâlnit reclamații legate de faptul că unii vecini ascultă muzică sau că demolează prin casă fără a avea, în opinia reclamantului, autorizație. (A.C.)

0800800780 este linia telefonică gratuită pusă la dispoziția vasluienilor de către Primăria municipiului Vaslui, număr la care doritorii pot face sugestii sau reclamații. Astfel de lucruri se întâmplau mai ales prin 2010, primul an în care telefonul a fost disponibil populației. Pe atunci reclamațiile și cererile curgeau, dar astăzi, lucrurile s-au mai domolit. Astfel, de la începutul anului și până acum, au fost primite 85 de apeluri telefonice, cele mai multe, 24 la număr, în luna mai. Telefoanele au vizat, în special, reclamații legate de tulburarea ordinii publice, deficiențe legate de serviciile de utilitate publică, probleme legate de câinii comunitari…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Pentru bani europeni, județul Vaslui a demarat procedura pentru readerarea la „Euroregiunea Siret – Prut – Nistru”

de Dănuț CIOBANU Consiliul Județean ...

Țâșnitorile din parcul Teatrului din Bârlad vor deveni funcționale în pragul alegerilor prezidențiale

Se lucrează intens la reabilitarea ...

Lucrările la rețelele de apă și canalizare a Hușului, întârziate din cauza crizei de forței de muncă

Modernizarea sistemului de apă și ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: